Uzak – Departe (2002) – filme online

Uzak – Departe (2002) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI

Uzak – Departe (2002) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
7.7
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Trimite filmul

3 premii şi o nominalizare Cannes, o nominalizare Academia Europeană de Film.

Film despre conflictul oraș-sat, “Uzak” are două personaje principale: Mahmut (Muzaffer Ozdemir), un fotograf care face carieră la Istanbul, şi Yusuf (Emin Toprak), vărul acestuia, alungat din mica sa localitate de închiderea fabricii la care lucra. Disperat să facă rost de bani pentru a-şi întreţine familia rămasă acasă, Yusuf are nevoie de tot ajutorul vărului său. Cu toate acestea, diferenţele dintre cei doi cască o prăpastie prevestitoare de necazuri. Mahmut este un orăşean pur-sânge, dependent de mediul cosmopolit al Istanbulului şi afectat de nevrozele unei mari capitale, pe când Yusuf este un muncitor simplu, ale cărui obiceiuri şi igiena defectuoasă devin curând extrem de enervante. Un film despre singurătate şi alienare, despre refuzul apropierii şi al ajustării personale la contactul cu aproapele, “Uzak” este unul dintre cele mai apreciate filme europene ale ultimilor ani.

Apartamentul în care s-a filmat este chiar apartamentul regizorului, iar interpretul lui Yusuf este de fapt chiar vărul lui Nuri Ceylan Ceylan.

La festivalul de film de la Cannes, premiul pentru cel mai bun actor le-a revenit celor doi actori, Ozdemir şi Toprak. Din nefericire, Emin Toprak murise într-un accident de maşină doar la câteva zile după ce se anunţaseră nominalizările.

IMDB : 7,7

Anul lansarii: 2002
Distributie:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placiă și filmele online:

Akeelah and the Bee (2006) - Akeelah și cuvintele
In Darkness (2018)
The Unforgiven (1960) - Neînduplecații

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527426872