Vizioneaza filme online

Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe (2016) – filme online

Vaxxed este un documentar, care face o investigație asupra modului în care CDC (Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor), agenție guvernamentală însărcinată cu protejarea sănătății cetățenilor americani, a distrus date cu privire la studiul lor din 2004 care a aratat o legatura intre vaccinul MMR și autism, prezentând totodată, implicarea majoră a părinților ai căror copii au fost afectați, într-un mod plauzibil, de vaccin. Filmul urmărește, de asemenea, povestea diferiților medici și cercetatori participanți în studiile asociate.

IMDB : 6,1

Tags: , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe (2016) – filme online

 1. doareu a comentat: 10/12/2016 ora 16:36

  o singura problema exista ..aparitia autismului dupa administrarea vaccinului!! Si aici le dau dreptate …eu nu sunt animal ..nu-mi voi vaccina copilul ca pe pui de gaina si acetia din urma primesc doar unul cu doi agenti !Noi cate vaccinuri bagam in copii nostri si de ce !?
  Unele boli sunt atat de rare in societatea din ziua de azi incat nu mai trebuiesc !

 2. lexy a comentat: 04/11/2016 ora 00:28

  Filmul e regizat de doctorul Wakefield, aka cel care a declansat isteria conspirationista anti-vaccin. Ce nu se spune in film e ca:

  1.Studiul Wakefield care a aratat legatura intre MMR si autism a fost facut pe 12 copii. Chiar daca omul nu falsifica datele, tot nu avea semnificatie statistica. Studiile efectuate pe zeci de mii de copii, cu subiecti vaccinati si nevaccinati, au aratat ca nu e nicio legatura intre MMR si ROR.

  2. exista copii care fac convulsii febrile. e posibil ca un copil care are gena respectiva sa faca convulsii dupa administrarea unui vaccin, total de acord. Dar cu siguranta facea convulsiile si daca se infecta cu rujeola de ex, iar leziunile ar fi fost mult mai grave. Vaccinurile nu contin totusi virusuri vii.

  3. inregistrarile audio sunt scoase din context. nu se spune nimic clar in inregistrari, nu se face referire cu exactitate la ce “date” se refera.

  4. la momentul actual 2% din baietii cu varste 3-17 ani sunt diagnosticati cu tulburari din spectrul autist in SUA. Numarul celor diagnosticati a crescut foarte mult deoarece s-au schimbat criteriile de diagnostic in manuele de psihiatrie o data cu aparitia DSM IV – ( si mai nou de curand cu DSM V). La fel a crescut si gradul de constientizare a bolii. Cei mai multi sunt diagnosticati cu autism cu functionalitate inalta, care acum 15-20 ani erau considerati copii normali.

  5. cand wakefield nu are argumente stiintifice, vine cu povesti subiective, ale unor parinti aflati in situatii disperate. Atunci cand ai in familie o tragedie, de orice natura ar fi ea, incerci mereu sa gasesti un vinovat.

  6. Wakefield, la momentul publicarii studiului sau, cocheta cu ideea de a pune pe piata o formula proprie de vaccin MMR.

  7. aluminiu nu este egal cu o sare de aluminiu. la fel cum sarea de bucatarie (formula chimica NaCl) nu este egala cu clor. in sangele nostru exista tot felul de substante, inclusiv formaldehida. De vreo 200 de ori mai mult decat intr-un vaccin.

  Nu orice cacat se mananca pe net e si adevarat. Nu orice documentar e si impartial. Iar cu siguranta un documentar finantat de persoana in cauza nu are cum sa fie niciodata impartial. Practic inghititi gogosile lu’ asta.

  nu vaccinati, e ok, alegerea voastra. dar ganditi-va la o graviduta, care contacteaza rubeola de la copilul vostru nevaccinat. in primele 3 luni de sarcina: malformatii grave ale fatului/ avort spontat. urmatoarele trimestre malformatii grave si medii. Ganditi-va la asta! Daca vi se intampla voua cand erati gravide? si nu e sansa de 1 la 100.000, ca in reactii postvaccinale grave, ci de aproape de 100% !

 3. mama a comentat: 29/10/2016 ora 00:30

  super ! pentru cei care inteleg…

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *