Vegas Vacation – Vacanță în Las Vegas (1997) – filme online

Vegas Vacation – Vacanță în Las Vegas (1997) – filme online

Vezi trailer
5.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Vegas Vacation – Vacanță în Las Vegas (1997) – filme online

GEN FILM: COMEDIE
5.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

După National Lampoon’s Vacation, National Lampoon’s European Vacation şi National Lampoon’s Christmas Vacation, Chevy Chase şi-a marcat în Vegas Vacation cea de-a patra apariţie într-un film despre vacanţe.
După o groază de peripeţii, familia Griswold alege destinaţia perfectă: Pământul Făgăduinţei, locul în care cu toţii se vor putea bucura de toate bunătăţile care li se oferă – Las Vegas, Nevada! Numai că nimeni nu a luat în seamă un amănunt… Tentaţiile exercitate de Las Vegas sunt presărate cu strălucire, dar şi cu capcane periculoase. Şi uite-aşa, fiecare membru al familiei Griswald este prins în mrejele Oraşului Păcatelor, până când constată că întregul clan este falit. Şi atunci, Clark, omul care plănuieşte cel mai bine o vacanţă, se întreabă: cum de tocmai el a putut să scape din vedere faptul că până şi propria lui familie se poate lăsa pradă plăcerilor decadente. Dar nimeni nu-i perfect!

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net