Veronica Guerin (2003)

Veronica Guerin (2003)

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
6.9
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

11 comentarii

O nominalizare Globul de Aur

Filmul are la bază un caz real, o poveste impresionantă despre curaj şi simţul datoriei, despre implicarea într-o cauză dreaptă cu riscul vieţii.
La mijlocul anilor ’90, Dublin era un teritoriu al violenţei şi al bandelor de traficanţi de droguri. Cel mai temut adversar al baronilor drogurilor nu este poliţia, ci o ziaristă pe nume Veronica Guerin (Cate Blanchett). Reportajele ei sunt de un realism cutremurător, anchetele ei sunt mai mult decât îndrăzneţe.

Anul lansării: 2003
Actori:

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

11 comentarii
  1. ioan chirila | 2013-09-11

    deranjeaza pe cineva ce am sris? deceati sters comentariul meu.dacca am gresit spunei in romaneste pentru ca nu cunosc engleza.

  2. ioan chirila | 2013-09-11

    un film de la care poate invat politia sa fie mai prezenta acolo unde jurnalisii descopera astfel de infractori asasin.pentru canu pot sa inteleg dece veronica umbla neprotejata. ori era prea curajoasa ,ori era inconstenta de risc. as vrea ca si jurnalistii nostri s-o urmeze pee veronica guerin iar televizunile din romania sanu maifiee becalizate sisa lase maidanezii in pace pentru ca nu acestia sunt raul cel mai mare in romania.

  3. carmen | 2013-08-28

    o eroina pentru irlanda……..a luptat pt tara ei,pt copii aceia nevinovati care meritau o sansa la viata,pacat ca la noi nu se gasesc asa suflete nobile,mi-as dori ca toti ziaristii si jurnalistii sa vada acest film,poate invata si ei ceva meserie,ca stiu doar sa scrie de pitipoancele de la noi,multumim pt film :fhd:

  4. lacramioara | 2013-05-28

    Un film foarte bine jucat cu o tema care ar trebui sa intereseze intreaga lume ,mesajul acestui film este foarte important:atita timp cit altii te domina provocindu-ti frica,nu esti altceva decit sclavul lor,cind te eliberezi de acest sentiment negativ,esti liber si puternic,in concluzie curajul trebuie sa fie prezent tot timpul in viata noastra,ca o o lumina,ca un adevar care trebuie sa dainuie vesnic.Multumesc Filmehd,un film exceptional

  5. ioan chirila | 2013-02-02

    de ce politia nu a insotit-o sub acoperire pe ziarista in misiunea ei? asta dovedeste coruptie in politie.Ma gandesc sa nu se ajunga si la noi insituatia aceasta dar nu cred pentru ca multii ziaristi au trecut de partea infractorilor[vezi pe cei de la antena 3]

  6. Gilles | 2012-12-16

    Impresionant. Intamplarile demonstreaza ca unitatea unui popor si puterea lui de a iesi in strazi cand deajuns este deajuns pot starpi lichelele de toate tipurile inclusiv politicieni.La noi poporul inca hiberneaza, dar curand cred ca se va isca o noua revolutie contra clasei politice.

  7. ivona | 2012-12-10

    un film extraordinar despre un om extraordinar!
    nota 10

  8. ramo | 2012-12-08

    un film impresionant…am plans la sfarsit…
    o poveste interesanta…o poveste reala….o persoana curajoasa,Veronica!
    multumesc pt film…hd…nota 20!

  9. ivona | 2012-12-07

    unde este commentul meu,va rog?
    am sa spun din nou ca acest film este extraordinar,despre un om extraordinar!
    multumesc,filmeHD!

  10. fodor ionut | 2012-12-07

    Un film extraordinar, din care natiunea are multe de invatat, aproape in acelasi stagiu suntem si noi, traficantii, criminalii si toate scursurile societati sunt la putere.
    nu este recomandat parlamentarilor, nu ar intelege nimic din acest film.
    MULTUMIM FILMEHD

  11. IonutG | 2012-12-04

    Emotionant. Realitatea cruda isi arata fata in acest film. La noi cred ca trebuie sa moara 1000 de oameni ca autoritatile romane sa ia vreo atitudine si daca s-ar intampla… rezultatul ar fi vizibil pentru o perioada scurta de timp si uitat repede. Suntem manipulati de massmedia romaneasca si tot felul de mijloace ca sa nu putem reactioana pe termen lung in fata unei situatii descrise in filmul acesta si nici in fata tuturor situatiilor care ne apasa in fiecare zi. Luciditatea este trecuta cu vederea atunci cand ea trece prin stomac, cand umanitatea si sufletul sunt continuu murdarite si anihilate din ’89 pana in prezent. Rezultatul este ca ramanem doar niste marionete, niste roboti ai societatii si sclavi ai intereselor mondiale si “romanesti”.

Lăsați un comentariu:

  • Vă rugam să respectați și părerile altor utilizatori chiar dacă nu sunteți de acord cu ele.
  • Comentariile care incită la violență și care conțin limbaj licențios vor fi șterse iar accesul la acest site va fi blocat.
  • Comentariile care nu au legatură cu filmul nu vor fi aprobate.
La gueule de l'autre (1979)
The Europeans (1979) - Europenii
Deep Red (1975) - Profondo rosso

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!