Veronika Decides to Die – Veronika se hotărăşte să moară (2009) – filme online

Veronika Decides to Die – Veronika se hotărăşte să moară (2009) – filme online

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Veronika Decides to Die – Veronika se hotărăşte să moară (2009) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, ROMANTIC
6.5
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

14 comentarii

Ecranizarea după cartea omonimă a unuia dintre scriitorii de succes din prezent, Paulo Coelho, Veronika se hotărăşte să moară este un film emotionant despre o tânără care, deşi pare că le are pe toate, decide că viaţa ei în această lume trebuie să se sfârşească. Incapabilă de a se limita la regulile impuse de societatea în care trăieşte, ea consideră că viaţa sa nu mai are niciun rost. După o primă tentativă de suicid ratată, aceasta ajunge într-un spital de boli mintale. Aici, Veronika (Sarah Michelle Gellar – ,,Buffy The Vampire Slayer”) se împacă în cele din urmă cu lumea din jurul său, dar mai ales cu propria conştiinţă, dându-şi seama abia acum ce presupune să îţi trăieşti viaţa din plin.

IMDB : 6,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  14 comentarii
  1. alesandru elena | 2018-01-19

   foarte frumos filmul…. m a exasperat la inceput ptr ca abia se incarca dar tot nu m am lasat pana nu l am vazut hihihi. chiar ma bucur ca am vazut si filmul, cartea am citit o doar ca m a interesat sa vad si filmul si nu mi pare rau. supeeer.

  2. Ana | 2017-08-08

   F. frumos filmul!
   Multumim!

  3. Imi plac filmele bune | 2017-07-16

   Multi ar da orice sa traiasca,suferinzii de cancer si boli incurabile, si altii sanatosi fizic dar bolnavi mintal vor sa o ia,normal ca e un mare pacat….diferenta intre ce intelege fiecare in cuvantul fericire…unii sunt fericiti ca au o viata decenta fara opulente si averi…altii sunt fericiti ca au o bucata de paine…altii sunt recunascatori ca traiesc chiar si cu anumite boli si suferinte….cati orbi traiesc langa noi,,,super bine adaptati cati infirmi fara picioare si brate si totusi isi gasesc fericirea in fiecare zi cu soare si nori,,,nu concep cum poate sa si doreasca cineva moartea avand totul s au nimic nu conteaza,numai o viata avem care e un dar frumos si unic…..

  4. Nick | 2017-07-13

   Cat de greu este sa tratezi suferintele trupesti dar pe cele sufletesti, pentru a le trata, iti trebuie inteligenta dar mai mult ….suflet.
   In scurt timp depresia va fi cea mai frecventa afectiune …..este un subiect care arde ….des trata tde personalitati din lumea scrisului ….ecranizare din punctul meu de vedere reusita…
   Ce este viata ? ….vom afla in decursul ei ….sau dupa ?
   Oricum numai si gandul sinuciderii este un pacat ….insa spre ce civilizatie ne indreptam ….cred ca vor fi din ce in ce mai multe victime ! familia are un rol enorm …..insa astazi care familie ?

  5. EU | 2017-07-12

   de ce nu merge??:(((((( :((( :(((((

  6. Ana | 2015-04-11

   Eu am citit cartea si acum am vazut ca este si film. De abia astept sa ma uit la el. E la fel de bun ca si cartea?
   :fhd:

  7. Someday | 2014-08-22

   Extraordinar de prost fata de carte.

  8. OSCAR | 2014-08-09

   un film de o sensibilitate aparte….
   nota 9

  9. Veronica | 2014-08-03

   E bun filmul,intr-adevar fiecare zi e un miracol,dar trebuie sa constientizezi acest lucru zi de zi, si cartea e foarte faina. :fhd:

  10. Mariuca57 | 2014-08-03

   Emotionant !!! Cu adevarat, VIATA trebuie pretuita ca cel mai pretios DAR si trebuie traita din plin !

  11. BORA | 2014-08-02

   Inceputul este captivant… promitator.. insa continutul este destul de banal. Doar sfarsitul mai surprinde in mod placut. Subtitrajul e un pic decalat , asa ca daca stii ceva engleza s-ar putea sa te cam incurce. Vizionare placuta ! Nota 6

  12. alinutza | 2014-08-02

   superbbbb 😆 😆 😆 😆 😆

  13. elena | 2014-08-02

   Asa este fiecare zi e un miracol ! Frumos !

  14. ela | 2014-08-02

   foarte frumos

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net