Vizioneaza filme online

Virtuosity – Virtuozitate (1995) – filme online

El este un melanj de 200 de personalitãți, iar fiecare personalitate a fost cândva un criminal notoriu. El este Sid 6.7., o creație virtualã conceputã special pentru a pune la încercare poliția din L. A. Dar Sid nu se mai joacã. A reușit sã treacã dincolo de granițele spațiului cibernetic și dacã ați crezut cã Sid este de neînvins într-o lume guvernatã de bytes, așteptați sã vedeți ce este în stare sã facã într-o lume în carne și oase.
Denzel Washington și Russell Crowe sunt de o parte și de cealaltã a legii si înfruntându-se în aceeași realitate în acest fantastic thriller al erei cibernetice în regia celui care a semnat si The Lawnmower Man.
Crowe este Sid: sadic, inteligent, periculos. și capabil sã înfrunte orice armã grație abilitãții de regenerare a trupului sãu de o texturã ce are la bazã siliconul. Washington este Parker Barnes, un polițist din Los Angeles care a luat la un moment dat legea în mâinile lui și acum, soarta întregului oraș. Este de datoria lui sã-l dezactiveze pe Sid. Dar cum va reuși sã opreascã ceea ce este de neoprit în realitatea virtualã?

IMDB : 5,5

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Virtuosity – Virtuozitate (1995) – filme online

 1. lyx2 a comentat: 05/10/2013 ora 07:41

  Bun:)

 2. F Lightman a comentat: 13/09/2013 ora 22:39

  hmmm….subtirel….la o astfel de distributie ( R Crowe & D Washington) ma asteptam la un scenariu mai bun….

 3. pepy a comentat: 13/09/2013 ora 21:30

  Bun, un film cu subiect banal in esenta dar transpus intr-o lume a viitorului cu tehnologii superavansate. Pacat, omenirea viitorului se arata la fel de violenta , evolueaza doar tehnologia, nu si spiritul, iar daca cele doua nu evouleaza in acelasi ritm, lumea va fi chiar mai rea decat este in prezent. Filmul beneficiaza de jocul a doi actori excelenti care maresc farmecul acestui film care sper sa ramana la nivel de SF cat mai mult timp posibil. Toate tehnologiile din nefericire sunt mai intai folosite in rau abia ulterior unele sunt utilizate in scopuri umaniste, spiritul a ramas in urma tehnologiei si omul e doar un animal mecanic. Recomand filmul amatorilor de SF.

 4. bodanus a comentat: 13/09/2013 ora 01:21

  :fhd: Frumos film,captivant merita vazut,nota 10 :fhd:

 5. Dan a comentat: 13/09/2013 ora 00:08

  Vazut ! :mrgreen: 😆

 6. marybela a comentat: 10/09/2013 ora 23:46

  :fhd:

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *