Viva Maria (1965) – filme online

Viva Maria (1965) – filme online

Vezi trailer
6.4
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
6.4
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Un premiu şi o nominalizare BAFTA.

Pelicula își are acțiunea undeva în America Centrală în 1907: Maria II (Jeanne Moreau) este fiica unui terorist irlandez. După moartea tatălui ei, ea o întâlnește pe Maria I (Brigitte Bardot), o cântăreață într-un circ. Ea decide să stea cu circul, iar la debutul ei ca o cântăreață, ea inventează în mod neintenționat, stríptease-ul făcând circul celebru cu acest număr. Apoi se întâlnesc în mod accidental cu un revoluționar socialist, Flores (George Hamilton) și se trezesc conducând o revoluție împotriva dictatorului, capitaliștilor și Bisericii.

Filmul reuneşte cu succes două mari vedete: pe Jean Moreau – actriţa a cărei frumuseţe aminteşte de perfecţiunea statuilor antice, preferata regizorilor din noul val şi pe Brigitte Bardot, mitul erotismului fără complexe, femeia-copil, mereu bosumflată, ale cărei plete blonde, mers legănat şi priviri provocatoare au devenit legendă.

IMDB : 6,4

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. papageno | 2017-08-08

   Filmul este o satira despre revolutii…Poate ca in anii ’60, caracterizati si prin ample miscari de protest, filmul a avut un alt ecou. Interesanta alaturarea celor doua dive, atat de diferite, ale anilor ’60 si relatia de camaraderie, de mare prietenie care se leaga intre personajele lor, cele doua Marii…Cum asa, o relatie intre doua femei fara rautati, invidii, gelozii, rivalitati, judecati si razbunari?!…Poate doar in “Thelma si Louise”…

  2. ileana | 2016-09-12

   frumos

  3. Angela | 2016-08-15

   Frumos… Superb… Magnific… Emotionant… Capodopera.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net