Viy (2014) – filme online

Viy (2014) – filme online

Vezi trailer
5.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
5.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

14 comentarii

Filmul se bazează pe scrieri iniţiale ale romanului “Viy” (Вий) scris de Nikolai Gogol. Acţiunea se desfăşoară la începutul secolului al XVIII-lea şi este relatată de cartograful Jonathan Greene (Jason Flemyng).
Începutul acestui veac este marcat de lupta ştiinţei moderne în a depăşi superstiţiile din popor. În expediţia sa către Orientului îndepărtat, cartograful britanic traversează munţii Carpaţi, trecând prin Transilvania şi ajunge într-un cătun retras, aflat într-o pădure de nepătruns din regiunea Malorossia (Малоросcия). Locuitorii acestui sat arată diferit faţă de ceilalţi estici pe care exploratorul i-a întâlnit în călătoria sa. Ei s-au izolat de resul lumii printr-un şanţ şi cred că aceasta îi protejează de spiritele rele.
Acolo i se spun poveştile terifiante despre Homa Brut (Хомa Брут), Pannochka (Панночкa), dar şi despre o creatură înspăimântătoare, cu o privire care poate străpunge sufletul unui om, cunoscută ca Viy (Вий). În ciuda avertismentelor, pragmaticul Green porneşte spre biserica locală, într-o încercare de a compromite poveştile auzite. Ceea ce găseşte acolo este dincolo de orice explicaţie ştiinţifică şi este totodată crudul adevăr despre sat şi locuitorii săi.

Trimite filmul

acest video nu a fost gasit

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  14 comentarii
  1. Lucretia | 2014-09-18

   Aceste filme nu sunt intelese de toata lumea, trebuie sa crezi ca asa ceva exista. Rusii sunt fff buni sila filme si la scriitori. Noi nu avem autori care sa faca parte din Literatura Universala, pe cand rusii au destui.

  2. R | 2014-07-08

   Foarte bun filmul. Poveste frumoasa, efecte speciale realizate foarte bine. Pacat de comentariile celor ce n-au inteles nimic. Nu degeaba are 78 de like-uri 🙂

  3. sarah | 2014-06-19

   ce tampenie , nu va pierdeti vremea cu el 1

  4. Cosmin | 2014-05-14

   spuneti fratilor ca e in ruseste sa nu imi pierd timpul rusi nu au treaba cu filmul doar daca il fac in scop de propaganda

  5. irinel66 | 2014-03-29

   frumos acceptabil

  6. manuela | 2014-03-25

   Ar fi putut fi frumos ca poveste, dar este atat de amestecat totul si de teatral jucat si de…”vascos”, ca m-am straduit sa vad partea intai. Pacat de Gogol, cartea putea fi pusa in scena MULT mai frumos. POate parte a doua e mai buna si mai clarifica ceva din lucruri,d ar la mine de fapt nici nu se mai poate vedea.

  7. Sturmgeschutz | 2014-03-23

   Am vazut partea I deocamdata. Film bunicel, actori ok, scenariu interesant sau chiar mai mult, cel putin pentru amatorii de fiction/horror. Note comice, ici colo.
   Subtitrarea, intr-adevar, lasa de dorit – insa daca altcineva mai destoinic n-a catadicsit sa o faca, ii multumesc celui care a muncit s-o faca si asa.

   @Cristina – cred ca stiu despre ce film vorbesti, l-am vazut acum vreo 20 sau mai bine de ani. Genul ‘Fearless Vampire Killers” al lui Polack, cred.

  8. ana | 2014-03-21

   Efectele au fost foarte misto, pacat ca e subtitrarea execrabila,si parca n-are noima filmul…

  9. Tatiana | 2014-03-21

   Filmu-i ok, doar ca cel care a facut subtitrarea/traducerea nu are nici o treaba cu limba rusa. Pacat, tot filmul este tradus atat de prost (pe ghicite) incat schimba aproape total sensul filmului. Bine ca stiu rusa, altfel renuntam din primele 10 minute.

  10. dino | 2014-03-21

   Capodopera ….. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 🙄

  11. bubu | 2014-03-21

   foarte bun filmul ! reusit !

  12. dumitruradu | 2014-03-20

   bun film de nota 10 il recomand tuturor…!

  13. Eu | 2014-03-20

   Foarte frumos!!!!!

  14. Cristina | 2014-03-20

   Multi draci, multi corbi, povestea incalcita si superficiala. Am rezistat 15 min. Pe imdb are nota 5,9. Adica rau. Totusi filmul are o varianta originala din 1967, pe care am vizionat-o cu drag, mult mai simplu ca efecte speciale, dar jucat si realizat mult mai bine.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net