Walkabout – Rătăciți în deșert (1971) – filme online

Walkabout – Rătăciți în deșert (1971) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI

Walkabout – Rătăciți în deșert (1971) – filme online

7.7
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

O nominalizare Cannes.

Doi fraţi fată şi băiat sunt abandonaţi în plin deşert Australian de către tatăl lor care intenţiona să îi ucidă ca mai apoi să îşi pună şi el capăt zilelor. Aceştia doi scapă fugind prin deşert obligaţi să se descurce singuri în nemiloasa sălbăticie. În drumul lor spre căutarea civilizaţiei aceştia îl întâlnesc pe tânărul aborigian “rătăcitorul”, care era în timpul “ïnițierii” lui, ritual specific triburilor aborigiene.
Aceştia sunt ajutaţi de tânărul aborigen să supravieţuiască în deşert prin talentul lui de bun vânător, aspect ce îi va ţine în viaţă pe tinerii rătăcitori.

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net