War and peace (1956) – Razboi si Pace – filme online

War and peace (1956) – Razboi si Pace – filme online

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
6.8
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

3 nominalizări Oscar, 4 nominalizări Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA

Capodopera literarã a lui Lev Tolstoi prinde viatã în acest aceastã productie cinematograficã în care evolueazã unele dintre cele mai mari nume din epoca de aur a Hollywood-ului. Cu Audrey Hepburn în rolul Natasei, Henry Fonda întruchipându-l pe Piotr si Mel Ferrer în rolul printului Andrei, RÃZBOI SI PACE este o dramã coplesitoare nominalizatã la Premiile Oscar care prezintã tensiunea unui conflict international, o aventurã fantasticã, o intrigã acaparatoare de un romantism tragic, evenimente ce se deruleazã pe fundalul invaziei Rusiei de cãtre trupele lui Napoleon.

.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. ghita dan | 2018-02-11

   FOARTE BUNE-VIZIONATI FILME HD.NET

  2. Emaria | 2014-07-24

   Va multumesc!

  3. ioan chirila | 2013-08-31

   printre altele pe care nu le repet am spus ca filmul e bun dar mie mi-a placut mai mult cel reusesc pe care l-am vazut pe ecranele noastre

  4. ioan chirila | 2013-08-31

   ce fel de oameni sunt ci care-si impusca cama razii care nu mai pat sa mearga fiind sleiti de puteri? oare accel catel atasat de un ostas nu ieste mai bun la suflet decat unii asazisi oaameni? filmul e bun dar totusi nu se compara ccel facut de rusi.

  5. alice | 2013-08-26

   un film gen “pe aripile vantului”, lung si complicat, dar frumos

  6. Monica | 2012-09-28

   O ecranizare decenta a capodoperei lui Tolstoi (pe care mi-am dat seama ca trebuie s-o recitesc), avand in vedere ca este o productie americana…totusi, nu m-as fi gandit niciodata la Peter Fonda in rolul lui Pierre (proasta alegere) si nici Mel Ferrer nu realizeaza un print Andrei credibil. Audrey H. in rolul Natashei, este superba! Mi-au mai placut interpretarile lui Herbert Lom (in rolul lui Napolen)- am aflat ca a murit chiar azi, la venerabila varsta de 95 ani,R.I.P., a Anitei Ekberg-superba si a lui Oskar Homolka, in rolul generalului Kutuzov. Astept insa, cu interes, varianta ruseasca (cea adevarata!, numai rusii pot interpreta comme il faut, personajele nuvelelor lor) din ’67 in regia marelui Sergey Bondarchuk (care interpreteaza si rolul lui Pierre Bezuhov, probabil, magnific). Va rog din suflet, echipa Filmehd, poate ne-o puteti oferi, sunt sigura ca sunt multi iubitori de filme rusesti care isi doresc asta.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net