Wasted on the Young (2010) – filme online

Wasted on the Young (2010) – filme online

Vezi trailer
6.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Wasted on the Young (2010) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
6.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Un incident petrecut în timpul unei petreceri de liceeni pune în mişcare un dramatic şir de evenimente, iar doi fraţi trebuie să-şi pună vieţile la cheremul opiniei publice.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. Vi0 | 2012-09-05

   Let’s agree to disagree. Pauline/Paulica, nu fi frustrat/frustrata. Undeva sub descrierea filmului, persoana sau persoanele care se ocupa de acest site zice : “Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.” Acestea sunt pareri. Vizionez filmul, imi place/nu-mi place…comentez, dar asta nu inseamna ca nu ma voi mai uita la alte filme doar pentru ca am nimerit unul mai putin pe gustul meu

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net