Waterloo (1970) – filme online

Waterloo (1970) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Descriere film

12 comentarii

2 premii şi o nominalizare BAFTA.

Pelicula prezintă evenimentele care au avut loc după evadarea lui Napoleon din Elba, modul în care a revenit din nou la putere, cum şi-a reconstruit ‘Marea Armată‘ şi evenimentele tragice ce au avut loc la Waterloo, plus confuntarea epică dintre el şi Arthur Wellesley, duce de Wellington, în care Europa va decide învingătorul. Un film încărcat de scene foarte impresionante de lupte cu multe mişcări de mase coregrafiate superb. Un film istoric de război care îi mulţumeşte cu siguranţă pe iubitorii genului şi nu numai…

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

12 comentarii
 1. Mihaiu | 2017-01-25

  Un film pe care-l voi revedea cu placere oricand!

 2. Zeus | 2017-01-24

  Chiar daca ar fi invins la Waterloo, Napoleon tot ar fi fost infrant pana la urma. Dupa inca o lupta, doua, trei …, sfarsitul tot asta ar fi fost. Lumea nu era pregatita pentru visul lui Napoleon: o Europa unita. Sub dominatie franceza, binenteles :). Ar fi castigat la Waterloo fara conformismul obtuz al lui Grouchy, care a stat cu mai bine de un sfert din armata franceza la cativa kilometri de campul de lupta, pentru a respecta cu sfintenie un ordin care isi pierduse orice valabilitate faptica. Asta in timp ce sub Ney, in timpul luptei, au murit cinci cai! Dar asa se scrie istoria … . Si a mai fost un personaj la Waterloo, nevazut in filmul de fata, cum nevazut a fost si pe campul de lupta. Il chema Rothschild. A stat deoparte, a observat totul, a profitat de stirile confuze si a fost mai iute de picior decat vestea oficiala a infrangerii lui Napoleon. A manipulat inteligent bursa, si astfel, bogatul camatar Nathan Mayer Rothschild a devenit miliardarul Baron Nathan Mayer von Rothschild. Urmasii lui sunt printre cei care conduc lumea si in ziua de azi.

 3. cristel050 | 2014-07-18

  super dar sa nu-l uitam pe mihai viteazul /amza pelea /rg sergiu nicolaescu ,care este material de studiu la hollywood si care a avut nesansa sa fie din est si sa nu ia marele premiu .cine stie cunoaste

 4. uscatu | 2014-05-07

  Bune filme se faceau in anii 70. NOTA 9.

 5. Cipicu | 2013-07-26

  Intradevar,excelent!!!

 6. Nelutu | 2013-06-16

  Inventiile lui Satan si ale oamenilor care sunt adepti sai sunt urmatoarele.:::religiile ,,armamentele,,bombele,,tehnologia avansata,,si multe altele care au rupt legatura dintre Dumnezeu si om,,,ceea ce duce la moartea oamenilor prin razboaiele dea lungul veacurilor,,si inclusiv in zilele noastre,,,este o metoda foarte imprevizibila a ingerului cu numele de Satan,,,si se pare ca de partea lui sunt marea majoritate a omeniri care ii cinstesc si traiesc din hrana inventiilor sale 🙂

 7. anonim | 2013-05-14

  buna intrebare de ce se fac razboaile hai sati dau eu 3 motive apasi hrana , teritorii si religie .

 8. ioan chirila | 2013-04-29

  un luptator din acest film se intreaba ” oare de ce ne omoram unii pe altii”.si eu intreb pentru ce se fac razboaiele .dumnezeu si-a trimis fiul la moarte ca sa mantuie lumea de pacate. iisus a murit degeaba cade atunc si pana acum s-afacut mai multe pacate.

 9. Andrei | 2013-04-22

  Excelent realizat. Nota maxima. Tot filmele vechi raman cele mai bune. Recomand celor pasionati de istorie. Multumesc filmehd.

 10. florin | 2013-03-04

  superb,fara comentarii,nota maxima!

 11. Apostol Mihaiu | 2013-02-15

  Un magnific film istoric!

 12. rares | 2013-02-15

  Ma uitam la un film frumos pe site aici se cheama “Gods and Generals”. Terminasem de vazut prima parte, incepusem a doua si cu 20 de minute inainte sa se termine mi se opreste si iese de pe pagina. Am dat un refresh…nimic. ies, intru iar, filmul nu mai era. Frumos. Am tot amanat mesajul cu speranta ca o sa-l bagati iar si o sa-l termin de vazut dar vad ca a-ti uitat.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Chronicle (I) (2012) - Filme online gratis
Backtrack (2015)
Equity (2016) - Capital propriu

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.