Vizioneaza filme online

Watership Down – Familia Iepurilă (1978) – filme online

Bazat pe romanul cu acelaşi nume al lui Richard Adam,acest film de animaţie prezintă lumea surprinzător de violentă a unei viziuni de iepuri şi încercarea acestora de a întemeia o nouă colonie ,liberă de tiranie şi de intervenţia umană.
În vizuina Sandleford ,un iepure tânăr pe nume Fiver,are o viziune înfricoşătoare despre distrugerea iminenta a vizuinei.
După ce el şi fratele său,Hazel,nu reuşesc să convingă căpatenia de nevoia de evacuare,cei 2 pleacă împreună cu alţi câţiva iepuri care au ascultat avertizarea şi abia reuşesc să scape de casta militară a lui Warren.
Ceea ce urmează este o călătorie periculoasă în care ei se confruntă cu tot felul de inamici printre care şi oameni şi chiar propria lor rasă.
În cele din urmă găsesc un loc liniştit unde pot întemeia o nouă colonie,Watership Down,însă după ceva timp întâmpină din nou probleme care vor duce la un conflict de moarte cu o colonie rivală numită Efrafa condusă de generalul Woundwart.

Înfricoşător şi sângeros în anumite scene,acest film nu este recomandat copiilor mici.

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Watership Down – Familia Iepurilă (1978) – filme online

 1. Max a comentat: 13/07/2014 ora 10:59

  Tare filmu.:) :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: ➡ :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

 2. amalia a comentat: 17/12/2013 ora 13:24

  nu conteaza ca este vechi,sunt foarte frumoase vi-le recomand cu placere sa le urmari-ti sunt foarteeeeeeeee frumoase ,ai ce sa urmaresti la ele adevarate desene.multumesc mult filme hd :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

 3. Andrei a comentat: 14/12/2013 ora 01:56

  Poate multi or sa inchida filmul pentru ca vor vedea la inceput ca se vede ca-i vechi n-are efecte etc…dar sincer va recomand e foarte frumos filmul si are o poveste interesanta are si actiune etc..de toate vizionatil si nu veti regreta !

 4. DrumerBoy a comentat: 13/12/2013 ora 19:25

  Merita vazut !

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *