What the Bleep Do We Know!? (2004) – Filme online

What the Bleep Do We Know!? (2004) – Filme online

Vezi trailer
5.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

What the Bleep Do We Know!? (2004) – Filme online

GEN FILM: DOCUMENTARE
5.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

What the bleep Do We Know!? este un film care combină interviurile stil-documentar , animatii computerizate , şi o naraţiune care postulează o conexiune spirituală între fizica cuantica si constiinta . Intriga urmareste povestea unui fotograf surd;in timp ce ea întâlneşte obstacole emoţionale şi existenţiale în viaţa ei, ea ajunge să ia în considerare ideea că conştiinţa individuală şi de grup pot influenţa lumea materială .

Experienţele ei sunt oferite de realizatori ca o ilustrare a tezei filmului despre fizica cuantica si constiinta.
Filmul a fost criticat pentru reprezentarea gresita a ştiinţei, care conţine pseudoştiinţă , şi a fost descris ca misticism cuantic.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

9 comentarii
 1. Bughirica Corneliu | 2015-05-08

  Acesti savanti i-am vazut in diverse documentare stiintifice ,fiecare aprofundand si exceland in diverse ramuri ale stiintei moleculare (care sunt foarte multe,fiind un domeniu cu posibilitati infinite),dar ce e mai important toti apar sustinand o idee,atat de controversata si greu de inteles de majoritatea oamenilor care nu au un studiu sau o “atractie” in domeniu. Sa nu uitam ca pana mai ieri credeam ca dupa muntele din fata se termina pamantul,sau universul se roteste in jurul nostru… 😉 Nu poate fi dovedit nici contrariul,dar criticii s-au gasit la tot pasul…STIMA

 2. Mitrut | 2014-06-13

  Un film extraordinar, care ar trebui aprofundat exact de cei plini de certitudini si stiinte exacte… pline de variabilele si necunoscutele lui Potrivenco! Si inainte de a emana sforaieli docte si academice, este recomandat sa-si regandeasca reperele pe care si-au fundamentat modul de interpretare si-si constientizeze propriile dogme, fie ele stiintifice sau religioase! Pentru marea majoritate a oamenilor acest film este si trebuie sa rmana o invitatie la cunoastere!

 3. Ion Vasile | 2014-06-05

  Cu parere de rau spun ca documentarul este o fusareala.
  In primul rand,inainte de a trece la realizarea unui atfel de demers,trebuie tinut cont cui vrei sa te adresezi.Ceea ce filmul acesta a ignorat total.
  Se vehiculeaza in context notiuni,supozitii si teorii,revolutionare,unele de-a dreptul socante care nu fac obiectul de studiu al programelor scolare-clasele superioare-evident.Cei care au studiat,subliniez-studiat-si nu doar lecturat sporadic,genul acesta de informatii,cam stiu despre ce e vorba si deci documentarul nu l-i se adreseaza.Altii a caror sete spre stiinta ar fi putut fi -oarecum-satisfacuta,numai daca s-ar fi tinut cont tocmai de situatia lor ca atare.Adica explicatiile(atat de neasteptate,socante -cum am spus-)ar fi trebiut cu necesitate etalate cat mai limpede,repetitiv,rar si in ori ce caz fara toata aiureala aceea de imagini bezmetice care flutura pe ecran,fara a contribui cu nimic la o intelegere in plus;din cantra deruteaza copios si inutil.Deci nici aceasta categorie de privitori(eventuali) nu afost satisfacuta de materilul prezentat.
  Nu comentez daca cele spuse sunt,bune sau rele.Cei care consoneaza (citeste:le contin-intr-un oarecare fel-),vor fi pe loc de acord.Celalti care inca nu au “organe”receptoare in directia descrisa,desigur ca nu vor fi de acord;pentru simplul motiv ca nu pot accepta ceea ce nu face parte din fiinta lor(deocamdata).

 4. lucian | 2014-02-09

  dove iti recomand cartea Dumnezeu si stiinta de Jean Guitton. tschuss

 5. cybershamansblogspot | 2014-01-04

  excelent documentar-life changer

 6. andreea | 2013-11-12

  Mi-ar placea un site de filme in care toate comentariile cu caracter informational sa fie pastrate iar cele privind critica la persoana sa fie sterse.Sunt convinsa ca multi se uita la documentare dar nu comenteaza.Sunt convinsa ca si o minte mai putin dezvoltata poate fi invatata.
  “Numai un prost poate sa critice, sa condamne si sa se planga – si majoriatea prostilor o fac.” – Dale Carnegie
  Vizionare placuta tuturor!

 7. lucian petre | 2013-09-05

  un documentar de prisos ,iti deschide ochii sa vezi ce nu iti poti imagina .

 8. Eduard | 2012-07-26

  un film documentar exceptional, are multe comonalitati cu filosofia cabalistica Merita vazut!

 9. sleeping dove | 2012-07-21

  Conceptul de fizica cuantica este foarte interesant, dar cred ca modul in care a fost realizat documentarul lasa un pic de dorit. Nu poti explica un fenomen atat de abstract doar prin niste explicatii date in interviuri si niste animatii prost realizata.Lipseste baza, cum demonstrezi si sustii aceste afirmatii si supozitii daca nu prezinti nici macar un experiment realizat care sa confirme ceea ce spui???? E slabut….. Nu e tocmai cel mai bun documentar. Si trebuie sa recunosc ca nu pot sa fiu deacord cu tot ce afirma fizica cuantica; daca exista atemporalitate iar timpul nu decurge intr-un singur sens ci este bidirectional, de ce acest lucru nu se confirma? S-a intors cineva in trecut si a schimbat ceva in decursul vietii sale? Si totusi de ce imbatranim, daca timpul nu decurge intr-un singur sens? Daca prin puterea mintii, prin concentrare putem concretiza anumite ganduri, obiecte, posibilitati, de ce oamenii bolnavi de maladii incurabile nu reusesc sa faca acest lucru—-sa se vindece? Cum poti sa explici divinitatea daca tu nu ai vazut-o niciodata? Iar adictiile de orice fel se pot explica mult mai bine prin argumente biologice, medicale. Nota 7.
  P.S. pentru a intelege mai bine termenul de fizica cuantica pot sa recomand o carte care explica fenomenele mult mai bine prin interemediul unor exemple concrete si experimente care chiar au fost facute in realitate
  EXISTA VIATA DUPA MOARTE?—–ANTHONY PEAKE

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Story of Diana (2017)
Insidious: The Last Key (2018) - Insidious: Ultima cheie
The Stolen (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!