Vizioneaza filme online

Where the Money Is – Aici sunt banii (2000) – filme online

Lansat în anul 2000, filmul marchează revenirea lui Paul Newman pe marile ecrane, în rol principal. Newman îl interpretează pe legendarul spărgator de bănci Henry Manning, care simulează un atac pentru a scăpa de penitenţă. El este transferat la un spital, în grija fermecătoarei Carol Ann, o fostă regină a balului măritată cu vedeta echipei de fotbal a liceului. Asistenta, interpretată de frumoasă Linda Fiorentino, este suspicioasă faţă de boala lui Henry şi totodată fascinată de trecutul periculos al acestuia. În curând, Carol îl convinge pe Henry să o implice în următoarea misiune, cei doi pregătind jefuirea unei maşini blindate. Pentru a stăvili gelozia soţului Wayne (Dermot Mulroney), Henry şi Carol îl includ în echipă, astfel încât faimosul jefuitor porneşte cu doi amatori într-o aventură periculoasă.

Deşi nu deţine o poveste originală sau scene violente, filmul cucereşte prin replicile inteligente şi comice. Iar capetele de afiş ale acestei producţii, Newman, Fiorentino şi Mulroney formează un trio de excepţie. Titlul peliculei provine din declaraţia proscrisului Willie Sutton, care, întrebat de ce jefuieşte bănci, a răspuns: Fiindcă acolo se află banii (”Because there`s where money is”). O deosebită apreciere a primit prestaţia lui Paul Newman, actor cu o carieră de 5 decenii la Hollywood, a cărui prezenţă şarmantă pe ecrane a asigurat succesul acestei pelicule.

IMDB : 6,3

Tags: , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Where the Money Is – Aici sunt banii (2000) – filme online

 1. auralcool a comentat: 12/03/2017 ora 16:43

  de vizionat

 2. Adrian a comentat: 11/03/2017 ora 23:18

  Chiar daca nu este cel mai bun film cu Paul Newman merita vazut !

 3. sorin a comentat: 11/03/2017 ora 21:51

  Bunicel ,aproape bun ,dar se exagereaza unele realitati .Maxim 7.

  • mihai p a comentat: 17/03/2017 ora 04:01

   Bravo Sorinel! Total de acord! Esti totusi generos cu nota…In film se exagereaza chiar toate realitatile! Imi amintesc ce revoltat eram cand urmaream Tom si Jerry! A propos! Cum i-ai nota pe astia!?

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *