Whiteout – Coşmarul alb (2009) – filme online

Whiteout – Coşmarul alb (2009) – filme online

Vezi trailer
5.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Whiteout – Coşmarul alb (2009) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, CRIMĂ, MISTER
5.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Antarctica…
Cea mai izolată bucată de pământ
90° latitudine sudică, zero longitudine estică
Şase milioane de mile pătrate de gheaţă
Şase luni de întuneric
Temperaturi de minus 120 grade
Vânt de 100 mile pe oră

Natura nici nu vrea ca tu să supravieţuieşti acolo.

Pentru ofiţerul federal Carrie Stetko, lucrurile capătă o turnură mult prea periculoasă. Fiind singurul poliţist judiciarist din această zonă nemiloasă a Terrei, ea este trimisă să facă constatarea la locul faptei, unde a fost găsit primul cadavru al acestui tărâm de gheaţă. Prima crimă comisă în Antarctica. O descoperire macabră în sine, care o va arunca pe Carrie într-o zonă de mister şi mai adânc, relevându-i secrete vechi, de mult îngropate în marea de gheaţă…secrete pentru care unii cred că încă mai merită să ucizi.
În timp ce Stetko se grăbeşte să-l descopere pe criminal înainte de-a o găsi el pe ea, iarna se apropie. În pâcla albă a Antarcticii ea nu-l va putea vedea decât când el se va afla la un pas.

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Dark Castle Entertainment, un film de Dominic Sena: action-thriller-ul “Whiteout,” cu Kate Beckinsale, Gabriel Macht, Columbus Short şi Tom Skerritt . Filmul este regizat de Dominic Sena după un scenariu de Jon Hoeber & Erich Hoeber şi Chad Hayes & Carey W. Hayes, fiind inspirat după volumul de benzi desenate al lui Greg Rucka şi Steve Lieber, publicat de Oni Press.

“Coşmarul alb” este produs de Joel Silver, Susan Downey şi David Gambino. Producătorii executivi sunt Steve Richards, Don Carmody şi Greg Rucka. Co-producătorii sunt Richard Mirisch şi Adam Kuhn. Echipa de creaţie îi include pe directorul de imagine Chris Soos, supraveghetorul de montaj Stuart Baird, editorul Martin Hunter şi scenograful Graham “Grace” Walker. Designerii de costume sunt Wendy Partridge şi Nicoletta Massone. Muzica e compusă de John Frizzell.

Rating:
N-15 NERECOMANDAT SUB 15 ANI

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
    Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
    Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net