Vizioneaza filme online

Whitey: United States of America v. James J. Bulger (2014) – filme online

Procesul Statul vs James J. Bulger redă audierea celui mai notoriu mafiot James “Whitey” Bulger, folosind procedurile legale ca o metodă de explorare a incriminărilor și corupţiei la cel mai înalt nivel al organelor federale. Integrând reacţiile şi declaraţiile procurorilor federali, agenţilor FBI retraşi, poliţia de stat, a familiilor victimelor, avocaţilor, mafioţilor şi jurnaliştilor. Regizorul Joe Berlinger, nominalizat la Oscaruri, examinează relaţia lui Bulger cu FBI-ul şi Ministerul Justiţiei din America, sistem care i-a îngăduit să conducă un imperiu mafiot în Boston ani la rândul. Separând ficţiunea de realitate, documentarul face lumină prezentând detalii şocante, afirmaţii cu totul nemaiauzite până în momentul acela.

IMDB : 6,8

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Whitey: United States of America v. James J. Bulger (2014) – filme online

  1. dan a comentat: 02/07/2015 ora 05:22

    foarte urat si trist dar in acelasi timp foarte adevarat; Romania este la fel de corupta de asta suntem la nivel mic, de fapt in ultimul timp ne-au mai aratat ei cativa corupti, ceva de genul “Hotii striga hotii!”

  2. crys a comentat: 24/05/2015 ora 23:15

    frumos documentar, insa ma face sa cred ca noi in romania avem sute de “Bulger” in prezent. ceea ce nu am inteles niciodata e de ce marile procese nu sunt publice, tind sa cred ca nici cei ce l-au judecat nu sunt mai drepti.

  3. @dit@ a comentat: 22/05/2015 ora 21:25

    in opinia mea asta e documentar despre coruptia mafiota ultima parte din SUA pina in prezent… ce este cel mai trist e ca aceasta situatie de incertitudine si nesiguranta intre oameni nu a disparut ci inca e valabila chiar la nivel global.. chiar daca unii neaga sau nu vor sa recunoasca asta..

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *