Vizioneaza filme online

Wild at Heart (1990) – filme online

Titlu original : Wild at heart

“Cu “Suflet sălbatic”, David Lynch ne oferă o altă distorsiune critică a realităţii. El compune imagini şi secvenţe care posedă o calitate hipnotică neatinsă de nimeni.” – Andre Caron – 1990 (Sequence).
Shakesperian, efervescent, senzual, violent, comic, Suflet Sălbatic, este fără îndoială unul dintre cele mai impresionante filme ale regizorului David Linch ( Mulholland Drive, Blue Velvet, Lost Highway, Twin Peaks, Dune). Inspirat de romanul lui Barry Gifford, cu o coloană sonoră compusă de Angelo Badalamenti, filmul este o capodoperă ce nu trebuie ratată.

 

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (2)
 • Plictisitor (0)
 • Mediu (0)
 • Bun (1)
 • WOW (0)
 • Capodopera (6)
Tags: , , , , , , ,


loading...

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Wild at Heart (1990) – filme online

 1. roxana a comentat: 20/06/2015 ora 14:06

  Un film special, ca toate filmele lui David Lynch de altfel. Are un fel de a lega imaginile dimpreuna cu muzica, replicile si lookul actorilor care formeaza un mesaj cap coada, care trezesc simboluri adanc ingropate in subconstient.

 2. Mircea a comentat: 22/03/2015 ora 12:39

  E un film minunat cu o muzică şi mai minunată
  😛

 3. django a comentat: 22/02/2013 ora 13:07

  L-am revazut cu o placere deosebita.Un film despre dragoste cu toate piedicile si sacrficiile ei(cam singeros)si nu totodata satisfactii.David Lynch este unul din contrversatii Hollydoou-lui,dar este unul din favoriti mei pt.ca si eu sunt mai”ANTI”.Nota 10+.

 4. Nina a comentat: 19/02/2013 ora 22:35

  Mult prea ermetic sau contorsionat pentru mine.Nu-i pot contesta o gramada de scene si “gaselnite” surprinzatoare, cred ca regizorul a fost vrajit de propria imaginatie si “s-a jucat” sistematic, cautand si gasind noi si noi efecte care sa-i nauceasca spectatorul…si ii reuseste…
  Dupa asta, chiar as vrea sa citesc romanul, sa-mi pot da seama cat din ceea ce am vazut este doar David Linch…

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *