Vizioneaza filme online

Wild at Heart – Suflet sălbatic (1990) – filme online

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare BAFTA, un premiu Cannes.

Lula Fortune (Laura Dern) şi Sailor Ripley (Nicolas Cage) sunt doi tineri care se iubesc, dar pe care autoritara şi dominatoarea mama a fetei pe nume Marietta Fortune (Diane Ladd) încearcă să-i despartă cu orice preţ, inclusiv angajând un asasin care să îl înjunghie pe Sailor şi pe care acesta din urmă îl omoară în legitimă apărare, ajungând însă la închisoare. După eliberarea băiatului, Sailor şi Lula decid să fugă la New Orleans, în California, dar mama Lulei îi trimite pe urmele lor pe detectivul particular Johnnie Farragut şi pe asasinul plătit Marcelles Santos.
Rămânând fără bani, Sailor Ripley îl caută pe un vechi camarad al său – Bobby Peru, care îl determină să participe împreună cu el la jefuirea unei bănci, acţiune în cursul căreia Bobby împuşca doi funcţionari şi îi dezvăluie lui Sailor că a primit însărcinarea de a-l omorî şi pe el, lucru pe care încearcă să îl ducă la bun sfârşit, fiind însă întrerupt de intervenţia salutară a şerifului. Condamnat din nou la 5 ani de închisoare, Sailor Ripley află cu uimire la eliberare că iubita lui Lula i-a născut un băiat în timpul detenţiei sale şi, după un moment de ezitare în care are impresia că nu este demn de dragostea femeii şi a fiului lor, hotărăşte să nu renunţe la lucrurile frumoase din viaţa lui.

IMDB : 7,2

Tags: , , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to Wild at Heart – Suflet sălbatic (1990) – filme online

 1. PATRU LUIGI a comentat: 23/02/2017 ora 00:30

  Prima oara am vazut acest film in 90, la Patria .In 20 de minute mai erau 30 de insi in sala. Cel putin jumate din astia nu plecau fiindca le parea rau de bani. La vremea aceea erau la mode Van Damme, ,,schwartenberg”,chicki cian, si rambo. Fiind un cetatean care in 88 vazusem Portocala mecanica la cinemateca tradus in timp real si intelesesem ca nu am inteles nimic, aceasta mica capodopera m-a pus pe ganduri de la inceput asa ca am ramas. Nu mi-a parut rau . Cred ca dupa ce am vazut si Blue velvet am devenit fan al acestui regizor. Si acum am discurile traduse in romana si unele aduse din America si le revad cu placere.Ambele filme trebuie vazute macar fiindca sunt altceva.

 2. MMC a comentat: 30/01/2017 ora 23:42

  Lynch 100%. Ciudat, naucitor, amuzant.

 3. cenzura a comentat: 29/01/2017 ora 16:02

  lipseste

 4. roxana a comentat: 20/06/2015 ora 14:06

  Un film special, ca toate filmele lui David Lynch de altfel. Are un fel de a lega imaginile dimpreuna cu muzica, replicile si lookul actorilor care formeaza un mesaj cap coada, care trezesc simboluri adanc ingropate in subconstient.

 5. Mircea a comentat: 22/03/2015 ora 12:39

  E un film minunat cu o muzică şi mai minunată
  😛

 6. django a comentat: 22/02/2013 ora 13:07

  L-am revazut cu o placere deosebita.Un film despre dragoste cu toate piedicile si sacrficiile ei(cam singeros)si nu totodata satisfactii.David Lynch este unul din contrversatii Hollydoou-lui,dar este unul din favoriti mei pt.ca si eu sunt mai”ANTI”.Nota 10+.

 7. Nina a comentat: 19/02/2013 ora 22:35

  Mult prea ermetic sau contorsionat pentru mine.Nu-i pot contesta o gramada de scene si “gaselnite” surprinzatoare, cred ca regizorul a fost vrajit de propria imaginatie si “s-a jucat” sistematic, cautand si gasind noi si noi efecte care sa-i nauceasca spectatorul…si ii reuseste…
  Dupa asta, chiar as vrea sa citesc romanul, sa-mi pot da seama cat din ceea ce am vazut este doar David Linch…

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *