Wild Strawberries – Fragii sălbatici (1957) – filme online

Wild Strawberries – Fragii sălbatici (1957) – filme online

Vezi trailer
8.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
8.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

O nominalizare Oscar, o nominalizare BAFTA, un premiu Berlin.

Una din cele mai reuşite drame filosofice ale cineastului suedez, a constituit opera capitală a cinematografiei de monolog interior. Lucrat cu mijloace aparent tradiţionale, filmul izbuteşte înaintea altor experienţe ale cinematografiei contemporane să transcrie desăvârşit gândul în imagini şi sunete. Un document uman, cald, matur.

“Marile angoase metafizice(viaţa, moartea, divinitatea), se amestecă cu problemele morale sau psihologice (dragostea, egoismul, solitudinea, femeia), într-un stil şi prin simboluri care datorează mult expresionismului, ca şi tradiţie cinematografului mut.”Dictionnaire des films – 1995 (Larousse)

IMDB : 8,2

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. violeta | 2017-12-15

   Excenent! Revazut cu mare placere!
   Un film de arta cinematografica marca Ingmar Bergman.
   O calatoriea interioara ,o introspectie ,a omului ajuns la varsta senectutii.Bilantul ,psihanaliza unei vieti ,a unui destin,ales in general de fiecare om,cu plusuri si cu minusuri;o neimplinire a vietii,fericirea ramanand in etapa copilariei.
   De altfel oamenii in varsta ,in general traiesc in trecut,un semn ca se apropie de finalul vietii ,spre deosebire de copii,care traiesc permanent in prezent,moartea fiind departe de ei sau inexistenta.
   Excelenta regia,realizarea”pendularilor” trecut prezent,a viselor “prevestitoare” ale mortii – ceasul fara limbi,atemporalitatea,vesnicia; scena cu sicriul ,etc,
   Minunata interpretarea actorilor !
   Multumesc fhd!

  2. pepy | 2013-04-02

   Un film frumos, nota 9, despre viata asa cum este ea, cu multumiri, regrete, alegeri bune sau rele, amintiri dureroase sau fericite, nostalgie si neputinta de a mai schimba ceva, si mai ales pareri de rau….

  3. roll | 2012-09-05

   merita oskarul de 10 ori 🙂

   splendid cum regizorul contempla la o varsta destul de adulta viata unui om inca din adolescenta acestui personaj . Temerile batranetii de ceea ce karma ar putea aduce din tinerete , plati , proiecte neterminate sau gresite, legi ale firii in varste destul de tinere , icompetente setimentale,gandiri aproape imature . Toate acestea le simti abia la o varsta in care incepi sa pui intrebari despre moarte , singuratate, batai de inima care sustine viata .Un film destul de psihologic pt umanitate ,iar spatiul este destul de limitat pt a descrie aceasta latura a psihologiei umane ,create numai din gandiri si simturi metafizice la nivel psihologic ….. bravo pt momentele batrane ,acolo unde incep platile egoismului,sarcazmului,si al singuratatii.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Badlands (1973) - Banda sălbatică
  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net