Wings (1927) – Filme online

Wings (1927) – Filme online

Vezi trailer
7.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Descriere film

2 comentarii

Un film alb negru, o comoara a cinematografiei clasice, wings online prezinta povestea a doi piloti din timpu primului razboi mondial, indragostiti de aceeasi femeie. Desi ocupa aceeasi functie si iubesc aceeasi familie, inegalitatea este data de stare financiara care inclina balanta in favoare unuia dintre cei care curand vor ajunge inamici, nu doar in iubire ci si in aer.

 

Un film castigator a 2 premii Oscar.

Trimite filmul

Part I
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Part II
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

2 comentarii
  1. luke luke | 2014-09-25

    Foarte bine realizat pentru acei ani, de inceput , ai cinematografiei. Fantastic cat de mult am avansat technic vorbin, mai ales in ultimi 100 de ani. Poate 100 de ani, pentru istorie nu inseamna mare lucru dar pentru evolutia omeniri, fantastic de mult! Putem spune ca filmul este un document real ,al acelor vremuri!

  2. uscatu | 2013-06-15

    Un film autentic ,facut la 9 ani dupa evenmente, cu echipament original, are chiar valoare documentara. Pentru inceputurile cinematografiei ,este bine regizat. Nota 8.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

El Incidente (2014) - Incidentul
Ostwind 2 (2015) - Furtuna 2
La guerra dei cafoni (2017) - Războiul bădăranilor

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.