Vizioneaza filme online

Winnetou – 2. Teil (1964) – filme online

Preerie, ţinuturi sălbatice, păduri întinse care la un loc asigura pacea prin existenţa vânatului triburilor de indieni. O dată cu venirea europenilor însă, problemele şi motivele de ceartă dintre indieni sporesc în intensitate şi diversitate. Apar bandele de răufăcători şi bogaţii vestului cu intenţii nu tocmai bune şi interese din ce în ce mai mari pentru însuşirea unor terenuri foarte importante pentru indieni (existenţa celor necesare supravieţuirii tribului în special hrană) dar şi pentru aceştia prin existenţa bogăţiilor minerale naturale existente după care au venit. Apărarea teritoriului tribului fiind sacră pentru indieni da naştere la dispute dintre cele mai crâncene, aceştia luptând pe viaţă şi pe moarte pentru protejarea lui. Puternicul vânător european Old Shaterhand sprijină acţiunile prietenului său indian. Winnetou, căpetenia apaşilor, o salvează din ghearele unui urs pe fiica şefului indienilor assiniboin, Ribanna. Drept mulţumire, acesta cruţă viaţa a trei soldaţi prizonieri, printre ei aflându-se şi locotenentul Robert Merril, fiul comandantului Fortului Niobrara. Pentru a menţine pacea între albi şi roşii, Robert o ia în căsătorie pe frumoasa Ribanna. Însă pacea este pusă în pericol de banda lui Bud Forrester, care atacă satul indienilor ponca şi un convoi de colonişti, dând vina pe assiniboini. Winnetou şi prietenul său, Old Shatterhand, intervin şi, cu ajutorul indienilor, îi anihilează pe răufăcători .

IMDB : 6,6

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Winnetou – 2. Teil (1964) – filme online

 1. winnetou a comentat: 12/10/2014 ora 23:29

  filmul asta e minunat!!merita vazut 😛 😆 🙂 😉

 2. Xena Roxy a comentat: 10/02/2014 ora 00:33

  Ador filmele clasice. Multumesc mult Filmehd team !!! xxx

 3. GYG a comentat: 07/02/2014 ora 19:53

  super!!!! … de cand n-am vazut aceste filme!!!….. sugerez un film… Ah JONATAH, JONATAH….. Tot productie germana!!!!!

 4. Cristy a comentat: 19/08/2013 ora 21:11

  Multumesc pentru film (erori si lacune la subtitrare, dar trecem cu vederea). Imi puteti spune – ma adresez admin-ului – de ce trebuie sa-mi verific viteza pe net? Scrie undeva ce viteza trebuie sa am pentru a rula filmul in conditii optime? Sau e… doar asa, pentru noi, sa ne bucuram ca avem 1,2 sau 100 mega? Multumesc si sa auzim de bine!

 5. Marian Ilie Stefanescu a comentat: 15/08/2013 ora 21:28

  Vă mulţumesc pentru Winnetou. A fost una dintre cele mai minunate bucurii din ultimul timp. Poate va veni cândva şi “Comoara din lacul de argint”.

 6. Alex a comentat: 15/08/2013 ora 20:08

  Vechi dar foarte bun !! 🙂

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *