Vizioneaza filme online

Winnetou – 3. Teil (1965) – filme online

Preerie, ţinuturi sălbatice, păduri întinse care la un loc asigura pacea prin existenţa vânatului triburilor de indieni. O dată cu venirea europenilor însă, problemele şi motivele de ceartă dintre indieni sporesc în intensitate şi diversitate. Apar bandele de răufăcători şi bogăţii vestului cu intenţii nu tocmai bune şi interese din ce în ce mai mari pentru însuşirea unor terenuri foarte importante pentru indieni (existenţa celor necesare supravieţuirii tribului în special hrană), dar şi pentru aceştia prin existenţa bogăţiilor minerale naturale după care au venit. Apărarea teritoriului tribului fiind sacră pentru indieni da naştere la dispute dintre cele mai crâncene, aceştia luptând pe viaţă şi pe moarte pentru protejarea lui. Puternicul vânător european Old Shaterhand sprijină acţiunile prietenului său indian, interesul sau pentru vânat însoţindu-l tot filmul. Winnetou, căpetenia apaşilor, o salvează din ghearele unui urs pe fiica şefului indienilor assiniboin, Ribanna. Drept mulţumire, acesta cruţa viaţa a trei soldaţi prizonieri, printre ei aflându-se şi locotenentul Robert Merril, fiul comandantului Fortului Niobrara. Pentru a menţine pacea între albi şi roşii, Robert o ia în căsătorie pe frumoasa Ribanna. Însă pacea este pusă în pericol de banda lui Bud Forrester, care atacă satul indienilor ponca şi un convoi de colonişti, dând vina pe assiniboini. Winnetou şi prietenul său, Old Shatterhand, intervin şi, cu ajutorul indienilor, îi anihilează pe răufăcători .

IMDB : 6,7

Tags: , , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to Winnetou – 3. Teil (1965) – filme online

 1. DAN a comentat: 14/04/2015 ora 22:13

  Am vazut filmele cind eram si eu pusti la cinematograf, unde era mare inghesuiala la filmele bune ,am revazut ,filmele inca odata pe net cu ani in,urma si sunt bucuros ca am revazut iar seria de 4 filme cu WINETOU frumoase erau filmele si pe vremuri nu cu atitea cascadorii facute cu calculatorul,Pacat ca tineretul de acum nu le vad si ei .Sunt multumit pt ce am reusit sa vad . Sunt foarte multumit pt vizionarea filmelor vechi.

 2. RusuPaul a comentat: 23/03/2015 ora 16:06

  :fhd:

 3. Erika a comentat: 16/11/2014 ora 18:31

  Foarte frumos filmul … merita vazute toate partile , numai ca nu sunt 100% traduce bin in Romaneste … dar puteti sa va uitat ***** 5 stele din 5 stele :fhd: 🙂 🙂 🙂

 4. ovidiu a comentat: 26/01/2014 ora 02:46

  este un film minunat merita vazut si nu veti regreta!!!!!!

 5. Dan a comentat: 27/09/2013 ora 20:54

  Mi-am adus aminte de cartilescrise de Karl May pe care le-am citit cand eram pusti. De cinci sau sase ori atat de mult imi placeau , si cred ca daca as avea timp le-as mai citit si astazi macar o data.

 6. mary a comentat: 13/09/2013 ora 12:00

  Este foarte frumos am si plans la sfarsit!!
  Astea da filme!!!

 7. Becali George a comentat: 19/08/2013 ora 15:45

  ❗ A fost cel mai frumos film!

 8. mihai a comentat: 16/08/2013 ora 02:50

  A fost o bucurie sa-mi amintesc de una din cartile care mi-au marcat copilaria! Multumesc!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *