Wo hu cang long – Tigru şi dragon (2000) – filme online

Wo hu cang long – Tigru şi dragon (2000) – filme online

Vezi trailer
7.9
NOTA IMDB
9.6
NOTA USERI
7.9
NOTA IMDB
9.6
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

17 comentarii

4 premii şi 6 nominalizări Oscar, 2 premii şi o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare Academia Europeană de Film.

Din negura timpului vine o poveste despre curaj, decepţie şi destin, povestită la încrucişarea vieţilor a două femei aflate în luptă cu destinele lor.
Războinicul legendar Li Mu Bai (Chow Yun-Fat) şi frumoasă Yu Shu Lien (Michelle Yeoh), o femeie luptătoare suferă din cauza iubirii nedeclarate. El este de neînvins; ea, superb înzestrată – şi cea mai apreciată femeie războinică din ţara sa. Amândoi au căutat să facă dreptate poporului lor în detrimentul împlinirii personale.
Încredinţându-i lui Yu sabia legendară, Green Destiny (Destinul verde), Li Mu Bai o roagă să o ducă în dar mult stimatului Sir Te, la Beijing. Nedorind să meargă fără el, Yu accepta în cele din urmă să-i prezinte arma lui Sir Te.
Tânăra şi încăpăţânata aristocrată Jen (Zhang Ziyi) soseşte în impunătorul Beijing împreună cu guvernanta sa (Cheng Pei Pei) după mai mulţi ani petrecuţi în ţinuturile occidentale, unde tatăl lui Jen lucrase ca judecător suprem. Pentru a-i asigura familiei nou mutate un statut social respectabil, mama lui Jen se grăbeşte să o mărite cu un bogătaş. Acasă Jen pare cel mai apropiată de guvernanta ei, o prezenţă sinistră şi misterioasă în familia lor.
Când splendida Green Destiny (Destinul verde) –care poseda nişte puteri supranaturale – este furată, Yu face o serie de cercetări şi descoperă o urmă care la prima vedere, pare să ducă la Jen. În timp ce Yu şi Jen devin tot mai apropiate, Yu descoperă că tânăra femeie îi invidiază independența. Cu toate acestea ea o avertizează pe Jen că libertatea are un preţ foarte mare. După moartea tragică a logodnicului ei, devotamentul lui Yu pentru onoarea acestuia o împiedica să-i împărtăşească sentimentele lui Li Mu Bai, pe care îl iubeşte în taină.
Pe de altă parte, Jen nedorind să se împace cu ideea mariajului lipsit de dragoste care i-a fost aranjat, cauta o cale de scăpare – chiar dacă aceasta ar consta în asumarea identităţii celui mai căutat criminal din ţară.
Neliniştea lui Jen este motivată de un secret din trecutul său. Cândva, în timpul unei călătorii prin deşertul pustiu, trăsura ei a fost atacată de bandiţi. Conducătorul acestei bande, Lo, a furat pieptenele ei preţios. Simţindu-se provocată, Jen a urmărit bărbatul prin peisajul arid, l-a înfruntat şi s-a luptat cu el. Lo a răpit-o după care a eliberat-o pe Jen, jurând că va deveni un om cinstit pentru a se căsători cu ea.
Acum Jen refuza să renunţe la visele ei de libertate –și la dragostea interzisă care îi ţine în viaţă. În ziua propriei nunţi ea dispare fără urmă din camera sa.
Yu descoperă că guvernanta lui Jen este o faimoasă evadată deghizată. Şi asta nu este totul legat de viitoarea mireasă. Guvernanta a învăţat-o pe Jen să devină o luptătoare extraordinară cu nişte abilităţi uimitoare care sfidează legile gravitaţiei …o rivala de temut pentru Yu.
Yu şi Jen vor fi destinate în cele din urmă să se înfrunte în cea mai aprigă confruntare din viaţa lor, una care le va schimba pentru totdeauna că urmare a deznodământului imprevizibil.

IMDB :  7,9

Anul lansarii: 2000
Regizor: Ang Lee
Distributie:

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 7
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Bad Day for the Cut (2017)
Neruda (2016)
Aus dem Nichts (2017) - În întuneric

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!