Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Wolfen – Spiritele (1981) – filme online

New York-ul e îngrozit de crimele oribile care au loc.

Un politician, soţia sa şi şoferul lor sunt primele victime. Apoi urmează altele. Acelaşi mod de a ucide în toate. Să fie vorba de un criminal în serie? Detectivul Wilson (Albert Finney) descoperă că toate indiciile găsite până acum îl conduc într-o lume bizară, iar identitatea “criminalului” este neaşteptată.

Wolfen dezvoltă o temă care abundă de furie despre problemele ecologice şi risipa făcută de oameni, aducând prejudicii naturii.

IMDB : 6,3

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (5)
 • Plictisitor (5)
 • Mediu (1)
 • Bun (6)
 • WOW (4)
 • Capodopera (13)
Tags: , , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Wolfen – Spiritele (1981) – filme online

 1. alex a comentat: 24/06/2015 ora 03:09

  merita vazut nota 10 albert finney nemaipomenit

 2. Zeus a comentat: 16/06/2015 ora 14:37

  Ca de obicei, un rol excelent facut de Albert Finney, desi filmul e … comercial (ca sa nu zic mai rau). Cu toate cele cinci (parca) nominalizari la „Oscar” si multe alte premii castigate, se poate spune despre Finney ca si-a inecat talentul in whiskey. Cand a debutat, in anii 60, iar apoi, pentru prestatiile extraordinare de la inceputul anilor 70, toata lumea considera ca va fi, cel putin, un al doilea Laurence Olivier. Din pacate, i-a placut (si poate inca ii place) prea mult bautura. Si nu e singurul mare actor al acelor ani care si-a ratat cariera din cauza asta. Richard Burton, Tom Courtenay, Oskar Werner, Klaus Kinski …, si multi altii. Unii au murit prematur, ca Burton, Werner sau Kinski. Altii, exclusi din „lumea buna” a filmului, din cauza acestui viciu, au ajuns sa accepte orice rol, in orice film, doar pentru a avea cu ce isi potoli „setea”. Oricum, e o placere sa-l vezi pe Albert Finney jucand, si am revazut bucuros si „Under the volcano” si „The dresser”, care pot fi gasite aici, pe site. Si poate ne fac administratorii o surpriza si pun pe site si „Tom Jones”, din 1963, ca sa-l putem vedea (sau revedea) in primul sau rol mare.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *