Wudang – Lovitură Fulgerătoare (1985) – filme online

Wudang – Lovitură Fulgerătoare (1985) – filme online

Vezi trailer
NOTA IMDB
5.1
NOTA USERI

Wudang – Lovitură Fulgerătoare (1985) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, FILME VECHI
NOTA IMDB
5.1
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Un maestru al stilului Wudang este otrăvit de luptători japonezi, deoarece nu l-au putut învinge într-o luptă cinstita. Fiica lui este atacata în mod repetat, de asemenea. Ea scapă şi se duce să-l vadă pe unchiul ei, care locuieşte departe în munţi. După ce ea învăţata tehnici noi şi puternice, ea se întoarce să se răzbune pe japonezi.

IMDB : 6,1

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. TONE | 2018-03-19

   SCENELE DE LUPTA SUNT EXTRAORDINAR REALIZATE, ESTE KUNG-FU PUR FARA BRIZBIZURI DE SUPER EOI GEN BRUCE LEE SAU CHUK NORRIS IN CARE ADVERSARII NUMAI INCASEAZA (PUR SIMPLU STAU SI INCASEAZA), NU AU NICI UN FEL DE RIPOSTA. TINERII CARE JOACA IN ACEST FILM, (ATAT EROII POZITIVI CAT SI EROII NEGATIVI) SE VEDE DE LA DISTANTA CA SUNT SPORTIVI EXCELENT ANTRENATI SI LA NIVELUL CEL MAI RIDICAT DE DE STAPANIRE AL GENULUI RESPECTIV DE ARTE MARTIALE. CEI CARE AU CREAT COREGRAFIA LUPTELOR CRED CA AU FOAT MARI ARTISTI SI MAESTRII AI STILURILOR TRADITIONALE DE KUNF-FU.

  2. GEORGE | 2017-03-25

   frumos filmul 10 cu felicitari recomand tuturor sa urmareasca acest film chinezesc pe saitul filmehd.net multumesc foarte frumos admin

  3. Matei | 2016-06-30

   Sora 13 nu aveti? 😆

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net