Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Wuthering Heights (1992) – Filme online

Eterna poveste de dragoste şi pasiune a lui Emily Brontë’s prinde viaţã în aceastã versiune cinematograficã în care evolueazã Juliette Binoche şi Ralph Fiennes. Filmat în Yorkshire, filmul este prima adaptare cinematograficã a romanului semnat de Brontë’s în care este prezentatã povestea a douã familii de-a lungul a douã generaţii a cãror viaţã şi avere se întrepãtrund într-o reţea complexã dominatã de pasionala relaţie dintre damnaţii iubiţi Heathcliff şi Cathy.
Fiennes construieşte un personaj dinamic şi plin de vitalitate, iar Binoche evolueazã în dublu rol, Cathy Earnshaw şi Catherine Linton într-un flim care surprinde puterea evocatoare a romanului classic.

Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Ce parere ai despre film ?
 • NU (0)
 • Plictisitor (0)
 • Mediu (0)
 • Bun (0)
 • WOW (0)
 • Capodopera (1)


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Wuthering Heights (1992) – Filme online

 1. Mari a comentat pe data | 30/03/2014 ora 01:33

  Un film excelent ! Emily a scris o capodopera,iar acesti actori au dat viata ei. Multumim.

 2. Ana Maria a comentat pe data | 03/02/2014 ora 18:40

  Mi se pare ca filmul acesta, care de altfel nu este o ecranizare extreme de reusita a fabuloseului roman al lui Bronte are parte cam de prea multe critici. Daca ati citi si ati avea dragoste de carte si de arta in general, ati avea dragoste si de cinematografie. Eu chiar va recomand sa mai si citi ceva si sa incercati sa si simtiti ceea ce cititi.

 3. mirelutzzza6 a comentat pe data | 15/09/2013 ora 08:43

  ma haisa zic si eu ceva daca tot isi da lumea cu parerea,mie una nu mi-a placut sa citesc,pana knd am pus mana p aceasta carte din greseala,cel putin in momentul knd am citit-o si inca ceva timp dupa,am fost marcata de acesta carte minunata,deci indiferent k esti iubitor sau nu de lectura…”la rascruce de vanturi”te captiveaza…vizionare si lectura placuta

 4. lory balan a comentat pe data | 14/07/2013 ora 00:06

  foarte frumos filmul ! ralph fiennes este un actor f bun si rolul i s-a potrivit ca o manusa. toti actorii au fost f bine alesi !

 5. gelu a comentat pe data | 06/09/2012 ora 20:56

  Nu se compara nici pe departe cu cartea.Se vede ca n-ati citit-o.
  Un film plin de ura si violenta gratuita,de fiara nu de om.Un film prost facut tinand cont ca e dupa o carte atat de buna.Nu l-am vazut pana la sfarsit; imi strica seara.

 6. Gabriela a comentat pe data | 27/08/2012 ora 15:33

  Romanta fara numar :)) daia ca o ploaie mocaneasca. Agonie prelungita. Nu ai nimic de invatat din acest film. Mie mi-a cam dat dureri de cap. Dar poate voua va place. Pana la urma urmei, nu e chiar asa de rau filmul. :D

:) :wink: :( :mrgreen: :lol: :-? :-P more »