Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Wuthering Heights – La răscruce de vânturi (1992) – filme online

Eterna poveste de dragoste şi pasiune a lui Emily Bronte prinde viaţă în această versiune cinematografică în care îi putem vedea pe Juliette Binoche şi Ralph Fiennes. Filmat în Yorkshire, filmul este prima adaptare cinematografică a romanului semnat de Bronte în care este prezentată povestea a două familii de-a lungul a două generaţii a căror viaţă şi avere se întrepătrund într-o reţea complexă dominată de pasionala relaţie dintre damnaţii iubiţi Heathcliff şi Cathy.

Fiennes construieşte un personaj dinamic şi plin de vitalitate, iar Binoche evolueazã în dublu rol, Cathy Earnshaw şi Catherine Linton, într-un flim care surprinde puterea evocatoare a romanului clasic.

IMDB : 6,9

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (3)
 • Plictisitor (2)
 • Mediu (3)
 • Bun (8)
 • WOW (8)
 • Capodopera (38)
Tags: , , , , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to Wuthering Heights – La răscruce de vânturi (1992) – filme online

 1. Oana a comentat: 27/06/2016 ora 22:45

  Un film exceptiona din toate punctele de vederel,foarte emotionant,merita vazut si il recomand tuturor iubitorilor de gen.

 2. mali a comentat: 29/07/2015 ora 12:15

  Se poate repune, please!

 3. Mari a comentat: 30/03/2014 ora 01:33

  Un film excelent ! Emily a scris o capodopera,iar acesti actori au dat viata ei. Multumim.

 4. Ana Maria a comentat: 03/02/2014 ora 18:40

  Mi se pare ca filmul acesta, care de altfel nu este o ecranizare extreme de reusita a fabuloseului roman al lui Bronte are parte cam de prea multe critici. Daca ati citi si ati avea dragoste de carte si de arta in general, ati avea dragoste si de cinematografie. Eu chiar va recomand sa mai si citi ceva si sa incercati sa si simtiti ceea ce cititi.

 5. mirelutzzza6 a comentat: 15/09/2013 ora 08:43

  ma haisa zic si eu ceva daca tot isi da lumea cu parerea,mie una nu mi-a placut sa citesc,pana knd am pus mana p aceasta carte din greseala,cel putin in momentul knd am citit-o si inca ceva timp dupa,am fost marcata de acesta carte minunata,deci indiferent k esti iubitor sau nu de lectura…”la rascruce de vanturi”te captiveaza…vizionare si lectura placuta

 6. lory balan a comentat: 14/07/2013 ora 00:06

  foarte frumos filmul ! ralph fiennes este un actor f bun si rolul i s-a potrivit ca o manusa. toti actorii au fost f bine alesi !

 7. gelu a comentat: 06/09/2012 ora 20:56

  Nu se compara nici pe departe cu cartea.Se vede ca n-ati citit-o.
  Un film plin de ura si violenta gratuita,de fiara nu de om.Un film prost facut tinand cont ca e dupa o carte atat de buna.Nu l-am vazut pana la sfarsit; imi strica seara.

 8. Gabriela a comentat: 27/08/2012 ora 15:33

  Romanta fara numar :)) daia ca o ploaie mocaneasca. Agonie prelungita. Nu ai nimic de invatat din acest film. Mie mi-a cam dat dureri de cap. Dar poate voua va place. Pana la urma urmei, nu e chiar asa de rau filmul. 😀

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *