X2 – X-Men 2 (2003) – filme online

X2 – X-Men 2 (2003) – filme online

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
4.3
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
4.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

A SOSIT VREMEA
PENTRU CEI DEOSEBIŢI
SĂ RĂMÂNĂ UNIŢI.

EVOLUŢIA CONTINUĂ.

În această continuare a blockbusterului X-Men (2000) este reluată aventura mutanţilor, care fac echipă în acest film cu noi colegi, Ice Man şi Pyro pentru a lupta împotriva unei ameninţări comune la adresa umanităţii şi a mutanţilor. Inamicul lor comun este William Stryker, şi a sa mână dreaptă Lady Deathstrike.
În acelaşi timp Academia Mutanţilor condusă de Profesorul X, este atacată de forţe militare, iar vechiul coleg şi inamic al Profesorului, Magneto evadează din închisoarea de maximă securitate în care a fost lăsat la sfârşitul primului film.

Twentieth Century Fox şi Marvel Enterprises Inc. prezintã X-MEN 2, o producţie Donner Company/Bad Hat Harry. Filmul este regizat de Bryan Singer şi produs de Lauren Shuler Donner şi Ralph Winter. Scenariul este realizat de Dan Harris şi Michael Dougherty, dupã un subiect de Bryan Singer, David Hayter şi Zak Penn. Producãtori executivi sunt Avi Arad, Stan Lee şi Tom DeSanto. Imaginea este semnatã de Newton Thomas Sigel, scenografia de Guy Hendrix Dyas, iar montajul de John Ottman. Supervizorul efectelor speciale este Michael Fink. Creatoare de costume este Louise Mingebach. Coloana sonorã este compusã de John Ottman.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net