Year of the Dragon – Anul dragonului (1985) – filme online

Year of the Dragon – Anul dragonului (1985) – filme online

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Year of the Dragon – Anul dragonului (1985) – filme online

6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

2 nominalizări Globul de Aur.

Folosind acte de o violenţă nemaiîntâlnită până atunci, tânărul Joey Tay devine şeful mafiei chineze din New York, şi liderul de necontestat al comunităţii chineze. El intră în conflict cu Stanley White (Mickey Rourke), cel mai decorat poliţist al metropolei.
Acesta urăşte asiaticii încă de pe vremea războiului din Vietnam, încălcând orice reguli pentru a-l prinde pe Tay. Ca şi precedentul film scris de Oliver Stone, “Scarface”, şi “Year of the Dragon” a primit aprecieri diferite din partea criticilor. Pelicula a fost nominalizata la două Globuri de Aur, dar şi de 5 ori la Zmeură de Aur.

Trimite filmul

acest video nu a fost gasit

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net