Ying xiong – Eroul (2002) – filme online hd

Ying xiong – Eroul (2002) – filme online hd

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
7.6
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare Berlin.

La apogeul perioadei de război între statele chineze, ţara este împărtită în şapte regate. De-a lungul anilor, acestea s-au luptat între ele pentru a obţine supremaţia. După mulţi ani de război, ambiţiosul rege din Qin a reuşit să unească regatele, aducând ordine şi pace.
Vrând să se răzbune pentru vărsarea de sânge, 3 dintre statele cucerite trimit fiecare câte un asasin pentru a-l ucide pe rege. Totuşi, cei trei sunt vânaţi şi ucişi de un misterios luptător, care, în cele din urmă, ajunge faţă în faţă cu regele pentru a-şi cere răsplata pentru faptele sale.
Un maestru al suliței, fiica unui general ucis (ce mai încercase să-l ucidă pe împărat în repetate rânduri) şi fostul iubit al acesteia par că au plătit cu viaţa pentru ambiţiile lor egoiste.
Însă niciodată lucrurile nu sunt ceea ce par a fi…

IMDB : 7,0

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net