Vizioneaza filme online

You Don’t Know Jack

Anul productiei: 2010

Descrierea acestui film online subtitrat:

Acest film cu minunati actori celebri vorbeste despre cartea autorilor Neal Nicol si Harry Wylie, in care se poveste despre legalizarea euthanasiei. Doctor Moarte a construit un aparat special pentru a putea asista la sinuciderea unor pacienti cu boli in ultimele stadii. Acest medic, Jack Kevorkian, ajutat fiind de prietenul sau, Neal Nicol a reusit sa euthanasieze 130 de suferinzi, iar apoi a trimis o filmare cu imaginile acestor operatiuni la un post de televiziune. Aceasta caseta a fost luata drept proba in instanta si doctorul Moarte a fost condamnat la 8 ani de inchisoare, iesind conditionat in 2007.

Tags: , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to You Don’t Know Jack

 1. dragos a comentat: 17/04/2015 ora 23:29

  Probabil cu scopul activarii rationalitatii extreme sau poate a (re)generarii unei emotivitati eminamente sincere, centrul dezvoltarii unei indelungi, neprizate si relevante dezbateri fundamentata pe argumente provenite din pragmatism pur, din adeziunea la o religie si asumarea valorilor acesteia, poate din etica sau morala sau de ce nu din constitutia democratica, a aparut acum 5 ani un film a carui vizionare ar trebui dupa parerea mea sa vina dupa indeplinirea unor conditii de eligibilitate: a nu fii dominat de durere fizica, sa nu fii bolnav in stadiu terminal, sa nu te simti o povara pentru familie si prieteni, sa nu ai ganduri suicidale. E crunt.
  134 de minute cu si despre siucidere asistata (eutanasi umana) si incercarea legalizarii ei.

 2. m a comentat: 13/04/2014 ora 00:36

  DUMNEZEU a decretat :Ochi pt. ochi si dinte pt dinte
  apoi dupa un timp a venit fiul sau si i-a incalcat legea spunind ,daca cineva iti ia un ochi ofera-il si pe celalalt.
  Legea trebuie sa fie in acord cu nevoile majoritatii oamenilor.
  In cazul asta trebuia facut un referendum.

 3. constantin81 a comentat: 25/01/2014 ora 18:43

  Este un film foarte profund, un adevar, o drama, o usurare!!!
  Recomandat pentru cei cu mintea CLARA si LUCIDA!
  Nu il recomand SINUCIGASILOR, DROGATILOR, celor care nu au CURAJUL SA LUPTE CU VIATA DE ZIC CU ZI

 4. Ovidiu a comentat: 31/05/2013 ora 02:44

  Un mod foarte simplu de a observa,daca mai era nevoie si de acest mod,de nerespectarea simplelor necesitati umane de a face o alegere privind viata Ta;acest film trebuie aratat tuturor….copiilor,parintilor,prietenilor!Nerespectarea drepturilor omului ne macina societatea de mii de ani,posibil de cand a fost creat termenul de societate,iar de aici se poate invata si echipa mental impotriva acestor nereguli!

 5. Gabriela a comentat: 19/03/2013 ora 15:00

  Este un super film. Nota 10 si multumesc acestui site. Eu as sustine sinuciderea asistata, de ce nu? Omul daca e bolnav, si oricum va muri… de ce sa nu aleaga o moarte usoara? Ca vrea guvernul si legea?

 6. Rux a comentat: 13/03/2013 ora 00:32

  Minunat! Filmul iti prezinta o alta viziune asupra vietii/ mortii. Iti prezinta alegerea pe care o poti lua in cazul in care ai o boala in faza terminala.
  Atata timp cat esti conectat la aparate si ceilalti decid pentru tine ca nu mai trebuie sa stai in viata, de ce sa nu poti face tu asta atunci cand simti ca nu mai poti trai cu boala care iti macina viata?
  Din punctul meu de vedere e un film extraordinar! L-am vazut pe hbo acum cativa ani, dar nu de la inceput, apoi l-am cautat si l-am revazut!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *