You Don’t Know Jack

You Don’t Know Jack

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Descriere film

6 comentarii

Anul productiei: 2010

Descrierea acestui film online subtitrat:

Acest film cu minunati actori celebri vorbeste despre cartea autorilor Neal Nicol si Harry Wylie, in care se poveste despre legalizarea euthanasiei. Doctor Moarte a construit un aparat special pentru a putea asista la sinuciderea unor pacienti cu boli in ultimele stadii. Acest medic, Jack Kevorkian, ajutat fiind de prietenul sau, Neal Nicol a reusit sa euthanasieze 130 de suferinzi, iar apoi a trimis o filmare cu imaginile acestor operatiuni la un post de televiziune. Aceasta caseta a fost luata drept proba in instanta si doctorul Moarte a fost condamnat la 8 ani de inchisoare, iesind conditionat in 2007.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. dragos | 2015-04-17

   Probabil cu scopul activarii rationalitatii extreme sau poate a (re)generarii unei emotivitati eminamente sincere, centrul dezvoltarii unei indelungi, neprizate si relevante dezbateri fundamentata pe argumente provenite din pragmatism pur, din adeziunea la o religie si asumarea valorilor acesteia, poate din etica sau morala sau de ce nu din constitutia democratica, a aparut acum 5 ani un film a carui vizionare ar trebui dupa parerea mea sa vina dupa indeplinirea unor conditii de eligibilitate: a nu fii dominat de durere fizica, sa nu fii bolnav in stadiu terminal, sa nu te simti o povara pentru familie si prieteni, sa nu ai ganduri suicidale. E crunt.
   134 de minute cu si despre siucidere asistata (eutanasi umana) si incercarea legalizarii ei.

  2. m | 2014-04-13

   DUMNEZEU a decretat :Ochi pt. ochi si dinte pt dinte
   apoi dupa un timp a venit fiul sau si i-a incalcat legea spunind ,daca cineva iti ia un ochi ofera-il si pe celalalt.
   Legea trebuie sa fie in acord cu nevoile majoritatii oamenilor.
   In cazul asta trebuia facut un referendum.

  3. constantin81 | 2014-01-25

   Este un film foarte profund, un adevar, o drama, o usurare!!!
   Recomandat pentru cei cu mintea CLARA si LUCIDA!
   Nu il recomand SINUCIGASILOR, DROGATILOR, celor care nu au CURAJUL SA LUPTE CU VIATA DE ZIC CU ZI

  4. Ovidiu | 2013-05-31

   Un mod foarte simplu de a observa,daca mai era nevoie si de acest mod,de nerespectarea simplelor necesitati umane de a face o alegere privind viata Ta;acest film trebuie aratat tuturor….copiilor,parintilor,prietenilor!Nerespectarea drepturilor omului ne macina societatea de mii de ani,posibil de cand a fost creat termenul de societate,iar de aici se poate invata si echipa mental impotriva acestor nereguli!

  5. Gabriela | 2013-03-19

   Este un super film. Nota 10 si multumesc acestui site. Eu as sustine sinuciderea asistata, de ce nu? Omul daca e bolnav, si oricum va muri… de ce sa nu aleaga o moarte usoara? Ca vrea guvernul si legea?

  6. Rux | 2013-03-13

   Minunat! Filmul iti prezinta o alta viziune asupra vietii/ mortii. Iti prezinta alegerea pe care o poti lua in cazul in care ai o boala in faza terminala.
   Atata timp cat esti conectat la aparate si ceilalti decid pentru tine ca nu mai trebuie sa stai in viata, de ce sa nu poti face tu asta atunci cand simti ca nu mai poti trai cu boala care iti macina viata?
   Din punctul meu de vedere e un film extraordinar! L-am vazut pe hbo acum cativa ani, dar nu de la inceput, apoi l-am cautat si l-am revazut!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net