You, Me and Dupree (2006) – filme online gratis

You, Me and Dupree (2006) – filme online gratis

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI

You, Me and Dupree (2006) – filme online gratis

GEN FILM: COMEDIE
7.6
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

Mai multe dintre cele mai mari talente de comedie din lumea filmului de astăzi s-au adunat pentru a spune povestea unui tânăr simpatic, bine intenţionat, dar reţinut, care-şi scoate din minţi prietenii în noua comedie Doar tu şi eu. Al treilea e în plus!.
Owen Wilson aduce acum în atenţia publicului ultimul său personaj – un celibatar cu suflet liber şi un oaspete permanent – Randolph Dupree. Kate Hudson o interpretează pe Molly Peterson, o profesoară înţelegătoare, mireasa celui mai vechi prieten al lui Dupree, Carl (Matt Dilon). Alăturându-se acestui trio, dublu-câştigător al premiului Oscar, Michael Douglas joacă rolul tatălui lui Molly, dl. Thomson, în timp ce Seth Rogen îl interpretează pe Carl şi pe bunul amic al lui Dupree, Neil.
În Doar tu şi eu. Al treilea e în plus, Carl şi Molly întâmpină un singur obstacol nefericit în noua lor lume a căsătoriei construită atât de perfect: Dupree. Un leneş cu suflet de poet, Dupree nu pare să primească o pauză de la The Man. Atunci când îşi ia o săptămână liberă pentru a merge la nunta celui mai bun prieten, Carl, cu Molly, în Hawaii, şeful lui Dupree îi lasă de înţeles acestuia că-şi va pierde locul de muncă. Acum, fără un loc de muncă, fără maşină şi evacuat din casa în care locuia, trebuie să stea cu familia Peterson pentru câteva zile; bine, poate pentru o lună sau mai mult…

.

Anul lansarii: 2005
Regizor: Jason Reitman
Distributie:

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

3 Days to Kill - Condamnat să ucidă (2014) - filme online
Bad Genius (2017)
The Terror (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!