Youth in Revolt (2009) – filme online gratis

Youth in Revolt (2009) – filme online gratis

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Youth in Revolt (2009) – filme online gratis

6.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Youth in Revolt este povestea maturizarii lui Nick Twisp, un pusti de 16 ani foarte cinic, care se foloseste de adolescenta pentru a se revolta. Scopul lui este unul singur. Sa isi piarda virginitatea, iar pentru asta trebuie sa o cucereasca pe Sheeni Saunders. Toate actiunile sale ii sperie teribil pe parintii lui, dar el este nepasator in fata acestora. El este dispus sa faca orice numai sa castige “inima” si “floarea” lui Sheeni, inclusiv sa isi faca prietenul disparut, sa arunce in aer o rulota, sa dispara in India, sau sa intre sub acoperire ca sa scape de FBI. Dar inamicul lui este de fapt Sheeni, care face tot posibilul ca acesta sa dea gres in toate icnercarile sale. Un final aproape fericit pana la adanci batraneti.

Regia filmului online gratis subtitrat: Miguel Arteta
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Youth in Revolt ii regasim pe: Michael Cera, Justin Long

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  8 comentarii
  1. flowes in my hair | 2015-06-13

   chiar mi-a placut, foarte interesant

  2. adrian | 2014-02-13

   foarte frumos

  3. Jolie | 2013-12-06

   E un film ok. Pe mine m-au amuzat cateva faze,in special aia in care Nick vrea sa scape de politie,si arunca masina in baltuta aia de apa :mrgreen: .In rest prosteala multa in tot filmul,dar mergee daca esti intr-o dispozitie buna..

  4. adi_dinamo | 2013-07-20

   sunt putine filme la care rad…asta este unul dintre ele…SOOPER FILM!!!

  5. Diana | 2013-04-14

   Eu rar gasesc filme la care sa rad , singurele comedi care imi mai fura un zambet sunt cele cu adolescenti gen AmericanPie , dar filmul asta a fost bun , chiar neasteptat de bun am ras mult .

  6. Dud | 2013-02-28

   Ionut uitate la mai multe filme ca nu vezi marea pictura or pictura in ansamblu

  7. dragos | 2012-09-09

   Marfa! nota 8

  8. eny | 2012-07-31

   frumos! nota 9

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net