Yurusarezaru mono – Unforgiven (2013) – filme online

Yurusarezaru mono – Unforgiven (2013) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Yurusarezaru mono – Unforgiven (2013) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, CRIMĂ, DRAMĂ
7.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Stabilit în Hokkaido, Japonia, în anii 1880, Jubei Kamata (Ken Watanabe), care este de partea guvernului shogunat Edo, ucide mulți oameni. Numele lui este infam în Kyoto. Când bătălia de la Goryoukaku este pe cale de a fi terminată, Jubei dispare. 10 ani mai târziu, Jubei locuiește cu copilul în pace. El este abia capabil de a face față vieții. Protejând mormântul soției sale, Jubei a decis să nu ridice sabia din nou, dar din cauza sărăciei nu are nici o altă alegere, ci de a alege din nou sabia. Jubei devine un vânător de recompense…

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. Django | 2014-07-17

   Shogun,toate filmele lui Clint sunt Warner Bross&Malpaaso,asta pt.stiinta.Sigla MGM cred ca ai vazut alt film.Oricum este un remake excelent dupa”Unforgiven”.Ken Watanabe este un super star in Japonia dupa Thackesi Kitano.Un film uimitor,nu degeaba a fost in Bienala de la Venetia.Bravo FILME HD!

  2. robert | 2014-07-15

   ff tare.. sa mai bagati filme de genul asta..multam ptr film.

  3. Stefan | 2014-07-14

   Seamana cu Unforgiven unde in rolul principal a jucat Clit Eastwood.

  4. paulanos | 2014-07-14

   cele mai bune westernuri au fost facute de italieni cu scenarii adaptate si copiate dupa filme japoneze cu samurai…ciudat, nu?!

  5. Shogun | 2014-07-14

   Da, e interesant sa faci paralela intre mitul Cowboy si mitul Samurai. Cred ca a fost vindut si copiat unu la unu si repus in situatia din Japonia secolului 19. De altfel e coproductie MGM deci clar nu? Bani sa iasa!

  6. Manny | 2014-07-14

   Daca americanii au facut din cei 7 samurai un film numit cei 7 magnifici de ce nu si invers. Japonezii au facut un film dupa Unvorgiven al lui Clint Eastwood. Problema e mereu caltatea. Aici cam lasa de dorit dar e amuzant!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net