Z (1969) – filme online

Z (1969) – filme online

Vezi trailer
8.2
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI

Descriere film

2 comentarii

2 premii şi 3 nominalizări Oscar, un premiu Globul de Aur, un premiu şi 4 nominalizări BAFTA, 2 premii şi o nominalizare Cannes.

Z este un film direct, clar, ce urmăreşte impactul cel mai imediat asupra spectatorului. Un lider al opoziţiei este ucis într-un accident de circulaţie. Ancheta lent realizată, dezvăluie la lumină adevărul şi implicaţiile politice ale afacerii. După cum spunea Costa-Gavras, este vorba de anatomia unui asasinat politic într-o ţară al cărui regim este aproape fascinant.Guy Braucourt – 1969 (Cinema ’69)

IMDB : 8,2

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Badlands (1973) - Banda sălbatică
    Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
    American Splendor (2003) - Splendoare Americana

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net