Zookeeper – Omu’ de la Zoo (2011) – filme online

Zookeeper – Omu’ de la Zoo (2011) – filme online

Vezi trailer
5.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
5.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

16 comentarii

Trimite filmul

În Omu’ de la Zoo, animalele de la Franklin Park Zoo îl iubesc foarte mult pe Griffin Keyes (Kevin James), cel mai bun îngrijitor al lor. Constatând că se simte mai în largul lui în compania unui leu decât a unei fete, Griffin se hotărăşte să plece de la Zoo pentru a-şi căuta o slujbă mai spectaculoasă, fără de care nu va reuşi niciodată să cucerească o fată. Cuprinse de panică, animalele se decid să rupă legământul de tăcere cu care se obişnuiseră de la începuturi şi să-şi dezvăluie cel mai mare secret: ele pot vorbi! Pentru a-l convinge pe Griffin să nu le părăsească, ele se angajează să-l înveţe regulile din lumea animalelor, după care ar putea face curte unei iubite. În rolurile principale din film mai joacă Rosario Dawson şi Leslie Bibb, iar pe coloana sonoră vom auzi vocile renumite ale actorilor Cher, Nick Nolte, Adam Sandler şi Sylvester Stallone.

Columbia Pictures şi Metro-Goldwyn-Mayer Pictures prezintă o producţie a Broken Road/Hey Eddie/Happy Madison, Zookeeper/ Omu’ de la Zoo. În film joacă Kevin James, Rosario Dawson şi Leslie Bibb. Regia e semnată de Frank Coraci. Scenariul a fost scris de Nick Bakay & Rock Reuben & Kevin James şi de Jay Scherick & David Ronn. Povestirea aparţine lui Jay Scherick & David Ronn. Producţia aparţine lui Todd Garner, Kevin James, Adam Sandler, Jack Giarraputo şi Walt Becker. Producătorii executivi sunt Barry Bernardi, Jeff Sussman, Charles Newirth şi Jennifer Eatz. Imaginea e realizată de Michael Barrett. Scenografia îi aparţine lui Kirk M. Petruccelli, montajul – lui Scott Hill, iar costumele – Monei May. Muzica a fost compusă de Rupert Gregson-Williams. Montajul muzical este realizat de Michael Dilbeck. Efectele vizuale îi aparţin lui Peter G. Travers, iar efectele vizuale speciale sunt realizate de Sony Pictures Imageworks Inc.

Anul lansarii: 2011
Regizor: Frank Coraci
Distributie:

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

A Serious Man (2009) - Un tip serios
Innocente - Serial TV
Forever Strong (2008) - Mereu puternici

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527034784