Zulu (1964) – filme online

Zulu (1964) – filme online

Vezi trailer
7.8
NOTA IMDB
1.5
NOTA USERI
7.8
NOTA IMDB
1.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

O disputa armata din 22 ianuarie 1879 desfasurata pe pantele muntelui Isadhlwana intre razboinicii zulu ai regelui Cetewayo si sase companii britanice are ca rezultat victoria zulusilor si masacrarea a peste 1000 de militari britanici.Misionarul suedez Otto Witt,emisar al pacii si slujitor al Domnului,impreuna cu fiica sa Margareta,asistau la o ceremonie prin care un grup numeros de razboinici zulu se casatoresc cu un grup de fecioare cand informatia despre marea victorie a africanilor ajunge la urechile regelui Cetewayo,spre mahnirea misionarului care vede atatea mirese ce vor deveni in scurt timp vaduve,in opinia sa.Noua tinta a africanilor este baza britanica Rorke’s Drift,care de fapt este un spital si o biserica a centrului misionar,in care se afla 7 ofiteri,36 de raniti si bolnavi,97 de soldati apti de lupta si 40 de recruti indigeni.In fruntea lor se afla doi ofiteri orgoliosi,lt.Gonville Bromhead,din compania B,batalionul 2,regimentul 24 pedestru South Wales Borderers si lt.in trupele de geniu John Rouse Herriot Chard,care trebuie sa coopereze ca sa faca fata atacului iminent a 4000 de razboinici zulusi.

Trimite filmul

Partea 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  7 comentarii
  1. C | 2014-03-28

   foarte reusit, o capodopera pt cunoscatori

  2. uscatu | 2014-02-24

   Bun 8.

  3. aur | 2013-11-13

   Pacat ca filmul se intrerupe brusc spre final, pentru ca nu asta este sfarsitul. Finalul e impresionant, oricum filmul e de mare calibru, foarte bine realizat.

  4. gogo | 2013-07-09

   parca e hd….bun film,dar englezii si alti colonisti meritau soarta grea :fhd:

  5. Lica | 2013-07-01

   Mi-a placut filmul. Interesanta calitatea imaginii e totusi un film vechi ;66. Nu stiu cum se face ca filmele noastre de prin anii…70.89…se vede imaginea de parcas filmate prin sticla de lampa!

  6. Radu. | 2013-06-27

   Interesant , merita vizionat .

  7. clujean radu | 2013-06-25

   Un film clasic deosebit de bun !
   Un stil realist, britanic ,as zice eu,care reuseste sa tina spectatorul in corzi pe intreaga durata a filmului ! (desi,pentru un cinefil experimentat,sfarsitul este previzibil !!!)

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net