After the Sunset – Hoţ de diamante (2004)

After the Sunset – Hoţ de diamante (2004)

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI
6.3
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

24 comentarii

Comedia de acţiune After the Sunset-Hoț de diamante, începe acolo unde majoritatea filmelor ce implică jafuri de mare amploare se sfârşesc – cu doi hoţi profesionişti care fug în paradisul tropical pentru a se bucura de roadele muncii lor. Dar în momentul în care un agent FBI, care i-a urmărit de şapte ani, este convins de faptul că aceştia pun la cale de fapt un furt de un milion de dolari într-o „croazieră a diamantelor” din apropiere, începe un joc tenace de-a şoarecele şi pisica.

Max „Regele Alibiurilor” Burdett (Pierce Brosnan) şi frumoasa lui complice Lola (Salma Hayek) au venit în Insula Paradisului din Bahamas, imediat după marea lor reuşita în care au furat al doilea dintre cele trei diamante celebre Napoleon. Având viitorul asigurat din punct de vedere financiar, cuplul este gata să se relaxeze şi să se bucure de bogăţiile câştigate cu greu.

Însă Stan (Woody Harrelson), agentul FBI care şi-a petrecut ani urmărindu-l pe Max cu încăpăţânare, dar fără succes, refuză să creadă că rivalul său renunţă cu adevărat. El crede că Max şi Lola pun la cale de fapt furtul celui de-al treilea diamant Napoleon – unul dintre cele trei cele mai mari diamante perfecte din lume – care este programat din coincidenţă să ajungă în Insula Paradisului într-o expoziţie de pe un vas de croazieră.

Întrucât Caraibele se afla în afara jurisdicţiei lui, Stan formează o echipă cu o poliţistă din zonă (Naomie Harris) şi porneşte pe urmele viclenilor Max şi Lola pentru a-i prinde în flagrant, în timp ce un gangster din zonă (Don Cheadle) are propriile sale planuri cu diamantul.

Atunci când vechii adversari se întâlnesc în paradis, Max schimba imediat tabăra şi se împrieteneşte cu detectivul frustrat, arătându-i că Insula Paradisului nu duce lipsă de oferte de plăceri. Dar pentru a-şi da seama exact ce pun la cale Max şi Lola, Stan trebuie să parcurgă toate schimbările şi înşelătoriile unei povestiri de acţiune despre prietenie, suspiciune şi furt.

After the Sunset-Hot de diamante, începe cu hoţii profesionişti Max „Regele Alibiurilor” Burdett (Pierce Brosnan) şi frumoasa lui complice, Lola (Salma Hayek), care se retrag în Insula Paradisului din Bahamas după o ultimă acţiune reuşită, în care au furat al doilea dintre cele trei diamante celebre Napoleon. Viitorul lor financiar este asigurat, iar cariera ilicită face parte din trecut.

Totuşi, Stan (Woody Harrelson), agentul FBI care şi-a petrecut şapte ani urmărindu-l cu tenacitate pe Max, doar pentru a fi învins de fiecare dată, refuza să creadă că aceştia se retrag în viaţa civilă. El crede că cei doi plănuiesc furtul celui de-al treilea diamant Napoleon, unul dintre cele trei cele mai mari diamante perfecte din lume – fiind unul dintre cele trei diamante identice luat din incrustaţia în formă de scarabeu a sabiei lui Napoleon la scurt timp după exilul acestuia în Elba şi care este estimat la peste 70 de milioane de dolari.

Atunci când cei doi adversari se întâlnesc în paradis, Max schimba cu inteligenţa registrul şi se împrieteneşte cu detectivul frustrat, arătându-i plăcerile pe care le oferă Insula Paradisului. Stan, care nu se afla în elementul său, se adaptează repede la stilul de viaţă relaxat din Caraibe.

Este posibil ca rivalitatea pe termen lung dintre cei doi să se transforme în prietenie? Este posibil ca Max şi Lola să nu mai facă farse? Sau poate le mai fac? Probabil s-au retras cu adevărat? Şi totuşi, spune Stan adevărul sau are ceva de ascuns? Atunci când soarele apune, iar cel de-al treilea diamant Napoleon este furat, cine va pleca…?

Anul lansării: 2004
Regizor: Brett Ratner
Actori:

Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

La gueule de l'autre (1979)
The Europeans (1979) - Europenii
Deep Red (1975) - Profondo rosso

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!