Aloys (2016)

Aloys (2016)

Vezi trailer
6.4
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI

Descriere film

3 comentarii

Trimite filmul

Un premiu Berlin.

Aloys Adorn (Georg Friedrich) este un detectiv privat de vârstă mijlocie care trăiește și lucrează cu tatăl lui. El experimentează viața de la o distanță sigură, printr-o cameră video cu care înregistrează 24 de ore pe zi, iar colecția lui masivă de casete e organizată și vizionată obsesiv acasă. Însă când tatăl lui moare, Aloys rămâne singur, iar existența lui protejată începe să se dezintegreze. După o noapte de băut, Aloys se trezește într-un autobuz public și-și dă seama că toate casetele lui, ca si camera de filmat, au fost furate. Peste puțin timp, o femeie misterioasă îl sună ca să îl șantajeze. Ea se oferă să returneze casetele dacă Aloys o să încerce o invenție japoneză obscură numită ‘telephone walking’ cu ea, în care imaginația e singura lor conexiune. Pe măsură ce se afundă din ce în ce mai mult și se îndrăgostește de vocea de la celălalt capăt al telefonului, femeia deschide un nou univers care îi permite lui Aloys să iasă din izolarea lui și în viața reală.

IMDB : 6,5

Anul lansării: 2016
Regizor: Tobias Nölle
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

3 comentarii
 1. axa | 2017-03-02

  nu este SF, e incadrat gresit
  e psiho: “un persoanj care trece prin stres-posttraumatic datorita mortii tatalui” la care se adauga elemente de izolare si evitare sustinute de incidente situationale… in final degenereaza in imaginatie schizofrena…
  etc. etc.

 2. GMP | 2017-02-20

  Un film-metafora despre suprapunerea mediului virtual peste viata reala. Fenomenul, cunoscut ca ”phone walking/living”, al luat amploare in Japonia la sfarsitul anilor 60, producamd multe sinucideri in randul adolescentilor. Astazi, acelasi efect nociv denumit ”bulling”, este produs de retelele de socializare. Un film bun, foarte interesant scenariul.

  • Persona | 2017-02-25

   Nu stiu . Mai degraba un film despre singuratate.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!