Atlantis: Milo’s Return (2003)

Atlantis: Milo’s Return (2003)

Vezi trailer
5.1
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
5.1
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Trimite filmul

În a doua parte a acestei animaţii, Milo – care este căsătorit cu Kida – foloseşte cristalul, pentru a reconstrui oraşul. Liniştita viaţă din Atlantis va fii spulberată când vechea echipă revine pentru a apela la ajutorul lui Milo, deoarece la suprafaţă au loc evenimente ciudate care par a fi maşinării atlantiene. De aici încep o serie de aventuri şi peripeţii care au la baza diferite personaje şi creaturi din miturile şi legendele bine cunoscute. Kida face cunoştinţă cu viaţa de la suprafaţă care o fascinează şi minunează. Ea are parte de un conflict interior pe parcursul aventuriilor, deoarece se simte vinovată pentru toate lucruriile inexplicabile ce se întâmplă la suprafaţă învinovăţind cristalul, dar ştie că fără el poporul ei va pieri. Dezlegând şi rezolvând misterele, ea îşi dă seama că într-adevăr cristalul este foarte puternic, şi poate face foarte mult rău oameniilor,dar totodată cu ajutorul cristalului poate face şi mult bine.

IMDB : 5,0

Anul lansării: 2003
Regizor: Toby Shelton
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

1 comentariu
  1. Bogumil | 2015-09-05

    special pt toti copii care doresc o poveste fascinanta cu aventuri si peripetii aceasta animatie este foarte potrivita.. desi sunt si unii adulti in care copilul din ei doreste noi povesti si aventuri se vizioneaza in ordine prima parte “Atlantis the lost world” si aceasta este a doua parte “Atlantis Milo return”
    Play & Enjoy…

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!