Australia (2008)

Australia (2008)

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
6.6
NOTA USERI
6.6
NOTA IMDB
6.6
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

21 comentarii

Trimite filmul

 

O nominalizare Oscar.

Cu puţină vreme înainte de izbucnirea celui de-al doilea Război Mondial, tânăra şi frumoasa aristocrată britanica Sarah Ashley moşteneşte o vastă proprietate şi o fermă de animale în partea de nord a Australiei. Considerând-o o victimă sigură din pricina lipsei de experienţă în gestionarea unui ranch atât de mare şi de complex, ceilalţi fermieri englezi complotează împotriva lui Sarah şi perfectează un plan elaborat de atac pentru a o deposeda de pământurile ei. Femeia îşi uneşte însă forţele cu cele ale unui fermier cinstit, dur şi puternic, trecut prin viaţă şi cu mare experienţă în creşterea şi îngrijirea vitelor, care o ajută să îşi pună bunurile la adăpost de intenţiile necurate ale adversarilor ei şi să îşi conducă cirezile formate din peste 2.000 de animale la sute de mile distanţă de locul în care se afla ferma aflată sub ameninţarea hrăpareţilor vecini.
Îndrăgostindu-se unul de celălalt pe drum şi implicându-se într-o relaţie amoroasă, cei doi tineri experimentează pericole de tot felul, culminând cu începerea marii conflagraţii mondiale şi bombardarea oraşului australian Darwin de către forţele aeriene japoneze, la numai câteva luni de la atacul violent de la Pearl Harbour.

Anul lansării: 2008
Regizor: Baz Luhrmann
Actori:

Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

  The Band's Visit (2007) - Vine Fanfara
  Rampage (2018) - Rampage: Scăpaţi de sub control
  Beirut (2018)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

  There was an error, please try again
  Multumim!