Balul de sâmbătă seara (1968)

Balul de sâmbătă seara (1968)

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Trimite filmul

Soferul Papa (Sebastian Papaiani) care transporta alimentele pentru cantina unui mare santier se indragosteste de doua fete. Pentru a se decide cu care va ramane, el le supune la “proba devotamentului”: care dintre ele il va astepta la gara atunci cand el anunta ca a suferit un accident.

“Rezumat in cateva cuvinte, filmul ne propune 2 episoade de iubire din viata unui tanar sofer de camion.” – Calin Caliman – 1968 (Contemporanul)
“Comedie lirica, duce-amaruie (pe un scenariu de D.R. Popescu), despre ambitia urbanizarii si setea de absolut in dragoste, superioara prin subtilitate, intregii opera a lui Saizescu. Ar fi destul sa urmarim nuantarile diferite pe care Papa le da devizei sale “Fericire !”: cand sfidator, cand expeditiv, cand insetat de viata, cand ironic, cand plin de speranta, pentru a avea ideea diversitatii partiturii. Sunt si destule ingrosari: Puiu Calinescu schimonosind, penibil, un faimos cantec oltenesc, ba chiar si Papa cand isi pune parul pe moate”. (Tudor Caranfil)

Anul lansării: 1968
Actori:

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!