Beyond the Reach (2014)

Beyond the Reach (2014)

Vezi trailer
5.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
5.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Trimite filmul

Un mare rechin corporativ (Michael Douglas) și ghidul său în căutare disperată după bani, tânărul (Jeremy Irvine) joacă cel mai periculos joc, în timpul unei călătorii de vânătoare, de-a șoarecele și pisica în deșertul Mojave.

Anul lansării: 2014
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

8 comentarii
 1. dan | 2015-06-07

  bun film

 2. ela | 2015-05-01

  Foarte bun!
  Cei care il critica pe motiv de low budget sa se uite la Transformers, Avengers si altele asemenea, cu multe efecte speciale si actiune in viteza. Genul asta de film nu implica asa ceva, ci doar un scenariu bun si actori care sa joace bine, asa cum e cazul aici. Dupa mintea unora si filmele cu Clint Eastwood sau Gene Hackman sunt tot de low budget.

  Acesta e un film BINE REALIZAT, cu o regie buna, coloana sonora de asemenea, un film de calitate. In sfarsit, un film bun, cu suspans, care capteaza atentia pana la sfarsit. Nici nu cred ca exista vreun film prost in care sa joace Michael Douglas. De asta sunt platiti actorii mari atat de bine, pt. ca ei fac tot filmul sa merite a fi vizionat.

 3. Cristian | 2015-04-24

  E uimitor ca dupa o boala asa de grea inca mai joaca! Sunt anumite secvente in care ai impresia ca e Kirk Douglas.

 4. Axanio | 2015-04-23

  Cel mai prost film al lui Michael Douglas . Film de very very very very very low budget .

 5. luiza | 2015-04-22

  aparent film banal, dar pentru ca michael douglas nu s-ar implica intr-un film banal, sa ne gandim ca nu e doar atat. compromisurile cu cei mult mai puternici ai lumii acesteia, odata facute, sunt fara intoarcere. din acest unghi de vedere, filmul devine o trista exemplificare a inechitatii acestei lumi. actorul principal are o apetenta deosebita pentru roluri de bogatani fara scrupule, de jucatori care mai bine mor decat sa piarda catusi de putin!

 6. Skippy | 2015-04-22

  prastia bate toata tehnologia avansata a lui Michael Douglas lol

 7. mihai p | 2015-04-22

  N-ar fi fost rau filmul daca ar fi fost ales alt actor in rolul ghidului de vanatoare! Parerea mea! Baiatul n-are nici o treaba cu meseria iar ca aparitie, poate, zic poate, ar fi mers intr-un film xxx!

 8. zuzu | 2015-04-22

  Recomand. Nota 9, film stil supravietuitor, unde iti cauti ultimele forte sa lupti pentru a traii, in ciuda faptului ca ai dusmanul pe urmele tale!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Let's Be Evil (2016)
The Band's Visit (2007) - Vine Fanfara
Rampage (2018) - Rampage: Scăpaţi de sub control

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!