Big Jake – Marele Jake (1971)  e

Big Jake – Marele Jake (1971) e

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
5.4
NOTA USERI
7.2
NOTA IMDB
5.4
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Trimite filmul

În această peliculă western plină de acţiune, John Wayne joacã rolul lui Big Jake McCandles, un soț care nu şi-am mai vãzut soţia (Maureen O’Hara) de peste 18 ani. El se întoarce acasã dupã ce nepotul sãu este rãpit de o bandã de nelegiuiţi.
În timp ce oamenii legii pornesc în cãutarea rãufãcãtorilor la volanele unor automobile pretenţioase, Jake încalecã împreunã cu un şerpaş indian (Bruce Cabot), luând cu el o cutie plinã cu bani, chiar dacã nu plănuieşte sã restabileascã dreptatea la frontierã oferind rãscumpãrarea cerutã. Un film presãrat cu umor şi cu schimburi de focuri de primã clasã, o descriere realistã a ultimelor zile de existențã a frontierei vestului sãlbatic.

Big Jake a însemnat o afacere de familie pentru John Wayne. Fiul sãu cel mare a fost producãtorul filmului, iar ceilalţi doi fii, Patrick şi John Ethan, apar şi ei în aceastã producţie. Filmul marcheazã de asemenea cea de-a doua colaborare dintre Richard Boone şi John Wayne şi cea de-a cincea colaborare a lui Wayne cu Maureen O’Hara.

IMDB : 7,2

Anul lansării: 1971
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Dark (2017) - Serial TV
The Handmaid’s Tale (2017) – Serial TV – Povestea slujitoarei - Sezonul 2
Cobra Kai (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!