Blackfish – Balena ucigașă (2013)

Blackfish – Balena ucigașă (2013)

Vezi trailer
8.1
NOTA IMDB
9.2
NOTA USERI
8.1
NOTA IMDB
9.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Trimite filmul

O nominalizare BAFTA, o nominalizare Sundance.

“Blackfish” dezvăluie povestea faimoasei balene dresate Tilikum care, spre deosebire de orcile din sălbăticie, a ucis câțiva oameni în timp ce se afla în captivitate. Ce s-a întâmplat mai exact? Materiale video șocante și interviuri captivante cu antrenori și experți vorbesc despre natura extraordinară a orcăi, despre crudul tratament la care a fost supusă specia în captivitate în ultimele patru decenii și despre dezamăgirea în creștere a angajaților care au fost păcăliți și puși în pericol de o industrie recreativă din ce în ce mai profitabilă. Această poveste devastatoare ne provoacă să reconsiderăm relația noastră cu natura și ne arată cât de puțin știm noi, oamenii, despre balenele ucigașe, creaturi extrem de inteligente și surprinzător de perceptive pe care ne iluzionăm că le putem controla.

Anul lansării: 2013
Actori:

Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

  4 comentarii
  1. rodicam | 2014-11-09

   Ati putea reactiva link-ul va rog? Multumesc frumos!

  2. mihai | 2014-04-14

   daca nu s-ar mai duce nimeni sa plateasca un bilet ca sa le vada,nu cred ca seaworld le-ar mai tine daca nu ar mai avea profit,automat le-ar da drumul banuiesc.(cred ca le-ar face conserve la cat este omul avar dupa bani)

  3. dan | 2014-04-08

   @tigaie……Bravo!!Sunt de acord cu tine!

  4. tigaie | 2014-04-08

   foarte trist 🙁 daca esti iubitor de animale , de viata in general iti dau lacrimile , miscator documentar … toate victimele omenesti au fost tot datorita omului … balenele si nu numai is facute sa traiasca in libertate ,,, mie imi e mila si de animalele din diferite circuri care sunt evident chinuite si maltratate 🙁

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Dark (2017) - Serial TV
  The Handmaid’s Tale (2017) – Serial TV – Povestea slujitoarei - Sezonul 2
  Cobra Kai (2018) - Serial TV

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

  There was an error, please try again
  Multumim!