Bottle Shock – Degustarea de vinuri (2008)

Bottle Shock – Degustarea de vinuri (2008)

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Trimite filmul

Degustarea de vinuri este o dramă bazată pe o poveste reală, care pune în evidență perioada tulbure a anului 1976, atunci când industria de vinuri din Statele Unite ale Americii a câștigat o răsunătoare victorie la o competiție internațională de degustare de vinuri asupra multapreciatelor și finelor vinuri franțuzești. Jim Barrett (Bill Pullman), un fost avocat de succes care a renunțat la profesie pentru a deveni cultivator de struguri, deține și conduce cu o mână de fier un domeniu și o vie pe nume Chateau Montelena în Napa Valley.
Luptându-se să supraviețuiască într-o vreme în care producția de vinuri era foarte mică, perfecționistul și autoritarul Jim este nemulțumit de fiul lui, Bo (Chris Pine), un tânăr rebel, care nu pare interesat să preia afacerea familiei și care se comportă ca și când ar fi într-o permanentă vacanță. Lucrurile se complică și mai mult atunci când Bo și Gustavo (Freddy Rodríguez), fiul unui agricultor mexican care îl ajută pe Jim Barrett la toate treburile legate de vie, se îndrăgostesc nebunește de aceeași fată – frumoasa Sam (Rachael Taylor).
La Paris, Steven Spurrier (Alan Rickman), un britanic expat care deține un magazin de vinuri, traversează aceeași perioadă nefastă și este în pargul falimentului, moment în care îi vine ideea de a organiza și sponsoriza un concurs franco-american de degustare de vinuri pentru a testa calitățile nou-descoperitelor vinuri californiene.

IMDB : 6,8

Anul lansării: 2008
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

2 comentarii
  1. stela | 2017-04-30

    Asa si asa

  2. Stefan | 2017-04-25

    Pentru pasionatii de vin acesta este cel mai frumos film posibil! Multumim pt listare!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!