Bringing Up Baby – Leopardul Suzanei (1938)

Bringing Up Baby – Leopardul Suzanei (1938)

Vezi trailer
8.0
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
8.0
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Trimite filmul

David (Cary Grant) este un paleontolog cu capul în nori, obsedat de ceea ce face. Acum trebuie să termine cât mai repede organizarea şi aranjarea unei expoziţii despre dinozauri, prin care ar urma să obţină o finanţare de un milion de dolar pentru muzeul la care lucrează. Întâlnindu-se la o partidă de golf cu potenţialii săi finanţatori, David o cunoaşte pe Susan (Katharine Hepburn), o tânără bogată de pe urma unei moşteniri şi cam ţăcănită, sau excentrică, după cum preferaţi. Imediat ce îl cunoaşte pe paleontologul nostru, ea hotărăşte că trebuie să pună mâna pe el, cu orice preţ.
Aşa că se foloseşte de micul său leopard, numit Baby, pentru a-l sili să o conducă la conacul ei din Connecticut. Bietul David, neştiind ce-l aşteaptă acolo, acceptă. Aici, un câine intră în camera lui şi-i înhaţă ultimul os de dinozaur, vital pentru terminarea expoziţiei. Dar necazurile abia încep, căci atunci când un leopard fuge de la grădina zoologică, toată lumea crede că e vorba de leopardul Suzanei, ceea ce face ca ea, alături de David, să se implice în tot felul de planuri, care de care mai rizibile şi mai nebuneşti, pentru a salva animalul de autorităţi. Inevitabil, cei doi vor face o vizită şi pe la închisoare, unde Susan, la fel de răsfăţată şi excentrică, spune că David este un criminal diabolic, căutat de poliţie. Puternic ritmată, comedia vă va ţine în faţa ecranelor până la final, prin acţiunea alertă, răsturnările de situaţie şi ineditul/ ridicolul acţiunilor personajelor.

IMDB : 8,0

Anul lansării: 1938
Regizor: Howard Hawks
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!