Crossroads – La răscruce de drumuri (1986)

Crossroads – La răscruce de drumuri (1986)

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
7.1
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Trimite filmul

Eugene Martone (Ralph Maccio, “The Karate Kid” şi “The Karate Kid – Partea a II-a”) se luptă cu diavolul şi propriul său destin când ajunge la o RĂSCRUCE în această dramă contemporană. Filmul plin de forţă combină aventura, dragostea şi muzica, purtându-l pe talentatul chitarist Martone într-o lume nouă, periculoasă, plină de provocări.
Obsedat să descifreze misterele blues-ului, muzicianul în devenire îl găseşte pe morocănosul Willie Brown (Joe Seneca), un maestru al muzicuţei în blues, şi îl eliberează din închisoare.
Acest duet neverosimil hoinăreşte din New York până în Mississippi, căci Martone vrea să devină faimos, iar Brown încearcă să încalce un contract pe care l-a semnat cu diavolul, în urmă cu mai mulţi ani.
Pe drum, Martone o cunoaşte şi se îndrăgosteşte de o fugară sexy, Grances (Jami Gertz, producţia TV “Still Standing”, “Twister”).
O combinaţie bogată de blues din delta Mississippi-ului şi rock, produsă de Ry Cooder (Buena Vista Social Club), filmul îi poartă pe Martone şi Brown într-o întreaga odisee, care îi aduce într-un punct culminant dramatic, aflat la o RĂSCRUCE.

IMDB : 7,1

Anul lansării: 1986
Regizor: Walter Hill
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Éperdument (2016) - Down by Love
Han zhan II (2016)
Dark (2017) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!