Der letzte Zug – The Last Train (2006)

Der letzte Zug – The Last Train (2006)

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
4.2
NOTA USERI
6.6
NOTA IMDB
4.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

14 comentarii

Trimite filmul

Filmul, regizat de Joseph Vilsmaier şi Dana Vavrova, ilustrează drumul ultimilor evrei din Berlinul anului 1943, drum care începe pe platforma 17 a gării Berlin-Grunewald şi are ca destinaţie finală lagărul de concentrare şi exterminare Auschwitz. Transportul în sine reprezintă încă de la început un cadou destinat liderului nazist Adolf Hitler, care constă în “curăţarea” Berlinului de suboameni cu ocazia zilei de naştere a acestuia.

Călătoria se desfăşoară în decursul a 6 zile, pe lângă o etapă a exterminării, fiind prima selecţie prin care persoanele considerate inferioare din punct de vedere rasial, astfel cei care vor rezista supraaglomerării, foametei, căldurii, bolilor şi setei timp de 6 zile vor ajunge pe platforma de triere a gării din Auschwitz, unde după a doua selecţie vor fi supuşi unor condiţii imposibile. Cu toate acestea printre evreii înghesuiţi în vagoanele create cu scopul de a transporta animale, sunt câțiva care refuză inevitabilul…

IMDB : 6,6

Anul lansării: 2006
Actori:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Beirut (2018)
Ali's Wedding (2017)
Dirt (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!